Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet To Ja

Kobieta madra powinna

Polecane posty

Gość Facet To Ja

nie ma madrych kobiet :D 🖐️

Gość Rozumiem,
że w ten sposób podbudowujesz swoje ego? Hmm, to może wiesz, jak się różni kolor equi od cream?

Gość ndskjfods
za to są głupi faceci

Gość promykkk
kolejny facecik z malym..................brakujace wpis pozdro

Gość Facet To Ja
uhu juz sie znalazla jedna obrazona :D

"się różni kolor equi od cream?" A ty wiesz czym się różni 5W50 od 10W40? :D

Gość a co to jest niby equi
ja jestem kobieta i znam tylko ecru :D poza tym umiejętność odróżnienia ecru od cream nie ma nic wspólnego z mądrością a pisanie takich farmazonów świadczy tylko o twojej glupocie :o

Ja się zgadzam z pomarańczą. Tak w ogóle to mądrych osób nie jest zbyt wiele. :) Mądrość i inteliegencja to dwie różne kwestie. Autor chciał nas przetyrać a finalnie obraził siebie i swoją tępą matkę. 🖐️

Gość Antoni Czerwiec
Każdy jest mądry....na swój sposób :)

Gość Facet To Ja
No tak. juz wam gul skacze :D prawda w oczy kole :D

Gość logiczna
autorze na jakiej podstawie uważasz że nie ma mądrych kobiet? jakieś argumenty może:)

Gość żeby jechać po matce
przygodnego autora na forum to dopiero trzeba mieć problemy osobowościowe:) cóż...elementarne podstawy kultury wynosi się z domu :o

Nie, gul nikomu nie skacze. Myślę, że wielu po przeczytaniu twojego tematu uczyniło klasyczny facepalm. Kapitan Picard byłoby dumny. :)

No ba :classic_cool: Nie będe tłumaczyć się tępej pomarańczce, która dopiero ma hurtownię głupoty w głowie. :) Możesz sobie szczekać na mój dom rodzinny i rodziców jeśli ci to podniesie samoocenę ale niestety :) bardzo się pomylisz. :) Trzeba być mocno odrzuconym człowiekiem, żeby się doczepiać do takich głupot, komentować je i jeszcze, o zgrozo sie tym podbudowywać. :D Takze gratuluję ci. Zacznę jeszcze uzywać bardzo wielu pytajników i wykrzykników. Wtedy to już w ogóle bedę tą, która ma niebywałe problemy osobowościowe. :classic_cool: !!!!!!!!!!!!!!!!! ???????????????? :D:D:D

Gość żeby jechać po matce
"Możesz sobie szczekać na mój dom rodzinny i rodziców jeśli ci to podniesie samoocenę ale niestety bardzo się pomylisz. " kto szczeka na rodziców wszyscy widzą....to,że jesteś tak skrzywdzona przez naturę,to prawdopodobnie nie twoja wina...i to,że własny,ukochany,czarny nick pozwala ci się dowartościować być może też nie...dlatego życzę wszystkiego dobrego :) mam w zwyczaju głupkom ustępować,zatem powodzenia 🖐️

I uciekło z podwiniętym ogonkiem w polną trawę. :classic_cool: Tak najczęsciej kończą się "dyskusje" ze szlachetnymi przedstawicielami frakcji "jestem najmądrzejsza/y i co z tego, ze brak mi argumentów". :)

Gość Facet To Ja
Jak ty vera piszesz takie glupoty ze nie wiem co mam ci odpisac :D atakuj mnie dalej bystra dziewczynko :D 🖐️

Gość Śmieszna jest ta typowa
przedstawicielka symptomu "głupiej baby" przeżarta goryczą forumowiczka.Zwróć uwagę na inne jej wypowiedzi,albo myśli,że jest zabawna i w otoczeniu zarejestrowanych "koleżanek" (rejestracja dla niej wyraźnie podnosi status na tym forum sic!) pokazuje,swój poziom intelektualny, albo wylewa litry jadu w swoich podszytych uśmieszkami postach,atakując wszystkich i wszystko.Nie spotkałem nigdy człowieka tak przepełnionego agresją.Dyskusja z nią nie ma żadnego sensu,bo ona nie potrafi wymieniać argumentów tylko obrażać.Smutne to jest,że człowiek może być tak naszpikowany agresją i nienawiścią:( Tak,ja też jestem uciekającą (pewnie przed tobą) głupią pomarańczą:) A niech ci idzie na zdrowie i na samopoczucie :):):)