Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferletinka

problem z teściową dziewczyny prosze pomozcie

Polecane posty

Gość ferletinka

stalo sie. Mieszkam z tesciową od 2 tygodni. nic na to nie poradzę. Jestem w 7 miesiacu ciazy, obecnie koczymy remont osobnego mieszkania. ale wjednym domu z tesciami. ja lubie wszystko zrobic sama bo wiem ze najlepiej to zrobie. czy to posprzątam czy pomaluje itp. a tesciowa przychodzi do mnei cos chwile( bo maż jest w pracy) i co chwile na chama chce mi w czyms pomagac. pyta sie jak mi moze pomoc i co moze robic. mam tego dosyc. ja jej powiedziec ,że nie chce od niej pomocy. ze jak bede chciala to sama ją o to poproszę

Gość ooooo...............
najlepiej spokojnie przy kawce :-D zapewniajac jak bardzo sie cieszysz swoim nowym zyciem 🖐️

Gość to nie problem teraz
Kobieto, jestes w 7 miesiącu ciąży, to naturalne,że tesciowa - bacia nienarodzonego dziecka chce ci pomagać :-D Zamiast się wściekać powiedz spokojnie,że jak będziesz potrzebowała pomocy to ja poprosisz. Nie bądź taka zosia samosia, warto odpoczać , jak inni chcą coś zrobić za nas :-D Pomyśl o dziecku.

Gość hopsia sia
przeciez ona nic zlego nie robi tylko martwi sie i chce pomoc :-0 robisz z igly widly

Gość ferletinka
nie robie widel i naprawde nie przesadza. ona sie wtrąca bo widzi ze wiecdej odpoczywam niz cos robie i chce to przyspieszyc. juz jej tlumaczytlam 4 razy ze ją sama poprosze jak bede chciala ale to nie dociera