Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość neeelusiaaa

karykaturzystka

Polecane posty

Gość neeelusiaaa

Witam wszystkich, ostatnio często słyszę że nie macie pomysłu na prezent. W takim razie polecam Wam moje usługi. Wykonuję karykatury. Myślę że to świetny prezent zarówno dla osób starszych jak i młodych. Nie chce konkurować z rynkiem, ponieważ nie uważam się za profesjonalistkę i nie mam też swojej firmy, pracowników, stron internetowych które trzeba opłacać - stąd moje ceny są niższe ;) Najczęściej robię w formacie A5 (25zł) i A4 (50zł) ale zawsze można się dogadać :) Na życzenie mogę oprawić w antyramę, ale wtedy cena jest troszkę wyższa (koszt antyramy i ani grosza więcej:)) Aby zrobić taki prezent potrzebne mi tylko zdjęcie osoby która ma być na rysunku. Dobrze by było gdyby osoba była uśmiechnięta, bo jak wiadomo każdy ma swój specyficzny uśmiech. Od jakości zdjęcia zależy jak bardzo realistyczny będzie rysunek :) Co do terminu wykonania zawsze można się dogadać ;) Przed zamówieniem biorę coś w formie zaliczki (kwota dowolna) to dla mnie tylko takie zabezpieczenie, bo materiały kosztują... Na czym moja praca polega? Najpierw przygotowuje szkic który wysyłam do akceptacji, osoba zamawiająca może jeszcze w tym czasie wnieść poprawki, wszystko można wymazać albo coś wstawić. Po akceptacji biorę się do szczegółowych wykończeń po czym wysyłam w tubie (żeby uniknąć ryzyka rozmazania) wraz ze szkicem ;) Żadnych prac sobie nie zostawiam dlatego też na chwilę obecną nie mam zdjęć. Jeśli chcecie zrobić niebanalny prezent bliskiej osobie zapraszam, odpowiem na każdą wiadomość :) Pozdrawiam Nela

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować