Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białyniedźwiedź

Nienawidzę swojwj żony

Polecane posty

Gość o kurde co to ma byc
jestes dorosly wiec poiwinniscie umiec dogadac sie z zona :O a nie na dzieci zwalac, nie umiesz sie opanowac ? :O

Gość _-Madinka-_
Ile jesteś z żoną?

Gość miedzwienplaczenadmusztarda
Musztarda z dżemem???! A co to kurwa jest z atekst,musztarda z dżemem to pikuś, każda normalna kobieta i matka dla własnych dzieci by jadła 5 razy dziennie musztardę z dżemem, ba nawet g. z dżemem jak by trzeba było. A ten tu kurwa misiaczek pierdolony "tatus" pisze że to nowa jest mu bliższa niż własne dzieci. Już wyobrażam sobie jak bys klnął i plakał gdybyś dla własnych dzieci musiał musztardę z dżemem zjeść:-D A później byś 2 lata na terapię biegał 2 razy w tygodniu byłe o tej musztardzie zapomnieć... bo smaczna nei była:-D Won stąd leszczu.

Gość kiciorek-ek
lepiej odejdź bo takie skurwiele jak Ty potrafią normalnej kobiecie życie zniszczyć. Idx się gzić ze swoją nową laską. Dzieci tylko szkoda....

Gość fiufiufifuttt
ja sie niedziwedziowi nie dziwie, mial monotonie w zyciu do tego zona ktora czepia sie i wyglada jak fleja, takie pary widac na ulicach facet idzie z samymi dziecmi a gruba fleja idzie kilka metrow dalej ....

Gość kikaakik
TA GRUBA FLEJA to BIALY NIEDZWIEDZ

:D:D:D

bialy niedzwiedz uwielbia zgrywac wielce poszkodowanego :O:O jakie to załosne

Gość pałą myśli jak > z nich
To po co się z taką żenił? Wsadzić umiał jak mu się chciało? Dzieci narobił, a potem się obudził, że to nie dla niego? Bo on taki elokwentny i inteligenty, co będzie robił z taką wieśniarą nie? Ale się obudził. Zero rozumu i odpowiedzialności w tym facecie. ZERO. Szkoda, że takich jak on jest cała masa, a wyłowić jakiegoś fajnego w tym tłumie to rzadkość.

Gość miedzwienplaczenadmusztarda
fiufiufifuttt Chyba czytać nie potrafisz Wyraźnie misiaczuś napisał, że nowa jest mu blizsza niż dzieci a przeciez dzieci powinno sie kochac bezwarunkowo zwłaszcza że małe są. Chyba pizdusiu-fiufiu tylko jedno w twojej fantazji nie pasuje. To żona chodzi z dziećmi za rękę, nie tatuś, bo tatuś który nie kocha nie będzie ze swoimi bachorami za rękę po ulicach chodził!:) On w tym czasie się pierdoli z nowszym modelem albo gacie zmienia, wącha koszulę pod paszkami i sprawdza czy mu z ust nie wali:-D

Gość kikaakik
BIALY NIEDZWIEDZ zasuwa na antarktyde nima niedzwiedzia:(

Gość fiufiufifuttt
mowie co widze, a widze ze czesto kobiety sie zaniedbuja po slubie dzieciach itp ;/ ja wiem brak czasu obowiazki no ale faceci kochaja oczami, tego sie nie zmieni ;]

Gość glistha 69
Widziały gały co brały? Gdzieś był jak żeś się żenił? Przy robieniu dzieci też cie nie było? Myślę że ty ją wkurwiasz bardziej niż ona ciebie. No ale jak sobie już inną babę znalazłeś, to właściwie po problemie. Zdradzaj ją i oszukuj, sama cię zostawi. Tylko pamiętaj że to wszystko będzie twoja wina, to ty będziesz tym złym, no ale przynajmniej będziesz miał święty spokój:/ Zastanów się dobrze czy będzie cię stać na alimenty po rozwodzie, czy ta druga baba będzie chciała chłopa który ma zobowiązania wobec innej kobiety i dzieci. dlaczego nie umiesz wpaść na tak genialny w swojej prostocie pomysł żeby się może trochę postarać, porozmawiać a nawet pokłócić, oczyścić atmosferę między tobą i żoną. Popracujcie trochę nad związkiem, może kiedyś będziecie szczęśliwi. W końcu z jakiegoś powodu się z nią ożeniłeś, chyba nie chcesz powiedzieć że jej nie kochałeś? Coś musiał między wami być...

Szkoda dzieciaków ,żona fleja no cóż jak ma takiego męża to po co ma się starać normalka .Nowa panienka też z powszechnieje mu i znów będzie szukał nowości. Mam wrażenie jakby to pisał przynajmniej 18 latek któremu się panienka znudziła i ma zamiar zarwac nową dupę.Kiedyś może będzie tego żałował ale będzie już zapózno .Zrozumieć trudno jak można nie nawidzieć kobiety która urodziła mu dzieci tym bardziej że nie było tu z jej strony żadnej zdrady.

Gość lastrykow
Może i się zaniedbują /samce też. Powiem ci tylko tyle że znam dwóch takich ojców że dziecko ich nie interesuje dopóki na ulicę nie trzeba wyjść. Wtedy wyrywają żonie dzieci, żeby kurwa całe miasto widziało jaki tatuś zajebisty... i w kościele wyrywają i siłą na kolanach sadzają. Kurwa rzygać się chce. a w domu palcem nie tkną ani się nie pobawią... żenada... Tatuś pierdolony,... idealik taki że nikt by nie uwierzył jak jest.

Gość białyniedźwiedź
No nie przekonałyście mnie. Jesteście czarownicami które dla swoich celów przypiszą piękną ideologię do wszystkiego. Rzucajcie dalej uroki. Niech mi tu któraś udowodni że nie zostawiłaby męża gbura, który jej nie kocha, nie szanuje, który jest zimny dla czułego, wrażliwego mądrego faceta. No ??!!!

Gość białyniedźwiedź
nigdy nie widzicie swojej winy, macie zero samokrytyki, zawsze jesteście najpiekniejsze, najlepsze i wyjątkowe. Zwalacie winę na faceta całą. Nawet w sądzie sąd da dziecko matce wyrodnej niż porządnemu ojcu, bałamutne jesteście i zakłamane

Gość białyniedźwiedź
idę zrobić dzieciom kolację bo służąca ma wolne, a żonka woli imprezować, wielka damulka spod psiego ogona

Gość Poczytajcie1111
Aby szybko i bez problemu zajść w ciążę ważna jest jakość ludzkiej spermy. Warto poczytać o tym na http://seksbaza.com

Gość białyniedźwiedź
kobiety które oprócz obelg nie mają żadnych argumentów to nic niewarte kobiety

Gość fiufiufifuttt
kikaakik po co wklejasz to samo zdjecie skoro za pierwszym razem nikt go nie skomentował?

Gość kara boska musi byc
przysiegałeś wiernosc i miłosc do smierci tera za kare Bozia ci kutasa opierdoli zobaczysz juz niedługo impotencie :P

Gość kikaakik
niedzwiedziu nikt nie skomentowal??????????????????wiem ze jestes tylko durny chlop z pola to nawet tach komentarzy nie zauwazysz bo za trudne dla ciebie.dymka nie pracuje i sloma za dresa wychodzi do tegoADHD i sexuolog sie klania bo za malego fiuta masz impotencie,masz jeszcze pytanie?:D:D:D

Gość fiufiufifuttt
to ja spytalam a nie niedzwiedz (jestem kobieta ) nie moge miec malego wacka ;]

Gość kikaakik
KORWA JAKI POJEBANY HOJ

Gość Mloda babeczka
Drogi niedzwiedziu. Z pewnością po rozwodzie sad przyzna ci dzieci a twoja nowa kochanka będzie wręcz wniebowzieta na myśl o opiece nad obcym facetem i jego bachorami. Dga opcja tez jest piękna i wzruszajaca. Zonka dostanie dzieci i alimenty od męża fagasa. Ty będziesz bez kasy wiec kochanka sie ulotni. Moze jak twoje beznadziejne ego zmyje sie z pola widzenia zonki, ta sie odmodzi wypiekni i znajdzie kogoś kto doceni jej prace i urok. Tak czy tak: swietlana przyszłość przed Toba. Pozazdrościć :D

Gość Gwiazda prawde Ci powie
jak jej nienawidzisz to wez się spakój ! ale wczesniej jej powiedz za co jej tak nienawidzisz ! poza tym powiedz ze byleś mlody i głupi że się w ogóle ożeniłeś :D

Gość lollercoaster
"nie wiem czemu, po prostu się ożeniłem, nie myślałem nad tym za dużo." Kretyn roku :D Tylko dzieci szkoda, odziedziczyły pewnie IQ po ojcu :(