Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocccyyyy

Katowice!!! Bażantów 10!!!

Polecane posty

Gość Pomocccyyyy

Kto mi pomoże i wytłumaczy jak z dworca PKP w Katowicach dojechać na ulicę Bażantów 10. Jestem z Augustowa i mam jutro ważne spotkanie w Katowicach na Bażantów. Na zumi nie mogę odszukać. Proszę o pomoc.

Gość Kristinnnaaa25
ja ci nie pomogę bom z Warszawy

Gość lopae
nie mogę ci pomóc - jestem koniem

Gość Z dworca PKP
dworzec w Katowicach jest w przebudowie, autobusy stamtad nie jezdza. Na rynku w Katowicach wsiadz w tramwaj ktory jedzie do petli Brynowskiej - nie pamietam ktory to byl - sprawdz na rozkladzie ktory jedzie na przystanek "Brynow - Petla" . Na petli, musisz przejsc na druga strone ulicy na przystanek autobusowy i najlepiej wsiadz w autobus 297 ktory jedzie na Os. Odrodzenia. Na os Odrodzenia wysiadz jeden przystanek za Tesco i zapytaj o droge. Do ulicy bazantwo jest stamtad 5 minut na piechote, ale trudno byloby mi wytlumaczyc ci to tutaj.

Gość trtatara
taxówką dojedziesz wszędzie

Gość trtatara
nie wiem jak można prosić o pomoc i jednocześnie pluć na ludzi, od których się jej oczekuje

Gość Z dworca PKP
no przeciez ci napisalam, o jakie informacje jeszcze ci chodzi? Mieszkam tam, ale rzadko korzystam z komunikacji miejskiej, wytlumaczylam najlepiej jak potrafie.

Gość Amerikan biutii
Spoko slazaki ci pomogą

Gość Z dworca PKP
no nie, bo sie wykoncze!!! Czy moje posty sa niewidzialne czy jak? Nikt kurwa nie zauwazyl ze napisalam juz caly plan dojazdu??????

Gość jedna taka kafeterianka
kobieto ktoś wyżej napisał Ci jak masz dojechać! czego jeszcze chcesz? może że ktoś zaproponuje że przyjedzie po Ciebie na dworzec i zawiezie szanowną panią na miejsce. jak Ci się nie podoba że ktoś Ci tu mówi per Ty(to norma na tym forum) to zapytaj na miejscu o drogę. zresztą jak się umie szukać to się w google znajdzie

Gość jedna taka kafeterianka
do z Dworca PKP daj sobie z nią spokój ona chce żeby ktoś jej napisał: wysiądzie Pani z pociągu, potem szanowna Pani pójdzie ... itd widocznie nie chce pomocy

Gość Z dworca PKP
Czy ja jestem nienormalna czy jak? Czy autorka moze potwierdzic przeczytanie mojego posta z instrukcja dojazdu???? Jeszcze raz napisze: - tramwaj 2, 6 lub 16 z Rynku do ""Brynow - Petla", czyli do ostatniego przystanku, dalej sie juz jechac nie da wiec nie powinno byc z tym problemu.... - na petli autobus nr 297 na Osiedle Odrodzenia. - wysiasc jeden przystanek za Tesco, to jest drugo przystanek na tym osiedlu, a Tesco jest przy samej ulicy, nie sposob go je przeoczyc..... - zapytac o droge na Bazantow bo jest to 2 minuty drogi stamtad, przesadzilam piszac ze 5 minut. A jak nie bedzie kogo zapytac to tam sa kierunkowskazy wskazujace kierunki dojacia do poszczegolnych ulic. wiecej nie napisze bo wiecej sie nie da.....

Gość trtatara
to chyba prowokacja bo nie wydaje mi, się że można być tak przygłupim

Gość trtatara
Z dworca PKP daj sobie spokój z tłumaczeniem i tak nie załapie. Dlaczego nie weźmie taksówki i nie da wszystkim spokoju.

Gość trtatara
Pomocccyyyy a gdzie dziękuję za dobre rady?

Gość Z dworca PKP
taksowka z placu Andrzeja, 35 zl i za 15 minut jestes na miejscu.