Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orgasm Daiquiri

jestem znudzony kobietami na dłużej

Polecane posty

Gość Orgasm Daiquiri

Nie żeby były brzydki, czy brak by było im seksapilu, ale jakoś są takie intelektualnie i emocjonalnie płytkie. Nie zależy mi na stworzeniu związku na całe życie. Mam kasę, dobrą pracę, jestem przystojny i mam 24 lata. Dlaczego nudzi mnie zawsze każda dziewczyna po 2 góra 5 miesiącach? Dlaczego żadna mnie nie zaspokaja seksualnie? Wolę szybki seks w z nowo poznaną dziewczyną w toalecie w barze czy mizianie się w klubie z nieznajomą, której imienia nie znam niż "czułe czułości narzeczonej i zaręczonej ze mną kobiety". (Nie byłem nigdy zaręczony, ale chodzi mi o seks w stabilnym związku). Ekscytujące jest jak się przeliżę z jakąś piękną nieznajomą, którą wyrwę. Sama konwersacja, jej czarowanie daje mi zastrzyk adrenaliny. kobiety zawsze nudzą mnie intelektualnie. Nie mają za grosz autonomii. Wszystkie lecą w moją stronę jak ćmy. Ich uczucia wzrastają nieproporcjonalnie do moich, Ja jestem zrównoważony, a one niemal by chciały się ze mną pobrać. Dlaczego żadna, podkreślam, żadna nie chce i nie potrafi wcale dyskutować o książkach, sztuce, wydarzeniach społecznych, problemach filozoficznych. KOBIETY W POTRAFICIE TYLKO OBCIĄGAĆ I WYCHOWYWAĆ DZIECI!!! Nic więcej

Gość Orgasm Daiquiri
nie mogę uwierzyć że kobiety mają intelekt który pozwalał by im na więcej niż mizianie się ze mną

Gość Orgasm Daiquiri
nie wiem czy to ma znaczenie ale moja stara nie ma dzieci