Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieodpowiedzialnakobieta

Wpadka

Polecane posty

Gość nieodpowiedzialnakobieta

Witam, Nie wiem co mam robić, jestem w dość kłopotliwej sytuacji. Bylam blisko z moim chłopakiem i boje się , że moge zajsc w ciaze. Mam jeszcze szanse na tabletke 72 po ale czy moze mi ja wypisac normalny internista? I czy jest mozliwe zebym zaszla w ciaze jesli co prawde mialo to miejsce w dni plodne i bez zabezpieczenia ale on nie doszedl we mnie i to trawalo tylko chwile, doslownie pare pchniec. Wiem, ze bylo to bardzo nieodpowiedzialne zachowanie i strasznie zaluje.. alkohol i chwilowa utrata zdrowego myslenia mnie nie usprawiedliwia. Jednak bardzo sie martwie i nie wiem czy brac te pigulke? Blagam o pomoc.

Internista ma możliwość wypisania recepty na tę tabletkę, prawdopodobnie. Ale czy będzie chciał? Najlepiej udaj się do ginekologa prywatnie i to jak najszybciej. Czas ucieka...

Gość myśl dłużej
Ja bym na Twoim miejscu brała tę tabletkę jak najszybciej, a potem wzięła rozpęd i pierd....ła baranka w ścianę. Kuźwa dupy dajesz i dopiero potem myślisz co dalej? Chyba, że masz kasę, mieszkanie, pracę, to zwisa, bo dziecko się wtedy wychowa.

Gość simona666
myśl dłużej, daj dziewczynie spokój, nie ona jedna, która poszła za chwilą i się tak zachowała. I wtedy uwierz nie myśli się, ale co dziewica może o tym wiedzieć.. Wez tabletke i sie nie przejmuj

Gość lepiej sie pospiesz
Do 72 h masz czas na zazycie Escapelle, potem nie bedzie czasu na zastanawianie się, na wszelki wypadek warto, bo wystarczy chwila żeby pojawiło się kilka plemników:/ także idź do lekarza jak najszybciej jesli jeszcze tego nie zrobiłaś

Gość mandarynek
wpadka.pl - tu można sprawnie znaleźć lekarzy którzy na pewno nie zrobią problemu z wypisania recepty na escapelle! To już tak na przyszłość, bo sprawa chyba nieaktualna. Aczkolwiek baardzo polecam wykupić sobie tą pigułkę na zaś, zaoszczędza nerwów i ryzyka w razie ewentualnej wpadki