Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shesofireeeee

Oceniam ludzi na podstawie wyglądu. Nie lubię brzydkich. Też tak macie?

Polecane posty

Gość Shesofireeeee

Jeśli tak to wpisujcie się :) Tak juz mam od ładnych kilku lat,od czasów gimnazjum, oceniam ludzi po wyglądzie. Glownie patrze na twarz ,bo cialo zawsze mozna poprawic, ubiór, zachowanie i saldo na koncie. Twarz symetryczna, klasyczne rysy twarzy :) Nie chce się zmieniac :D

Gość red orange.
tez tak mam

Gość red orange.
w ogole nie wiem po co oni zyja, swiat powinien byc piekny.... Brzydale wmawiaja innym ze brzydkich nie ma haha

Gość red orange.
brzydale na syberie !

Gość gwiazdaDOLNEGO
ja niestety tez tak mam, ale to nie jest zdrowe,cigle tez wydaje mi sie,ze gdzie nie ejstem to kazdy na mnie poatrzy,bo jestem taka ladna, ze mysli sobie o mnie...to chore przez to nie umiem sie wylozowac.wiecie jak sobie pomoc??

Gość red orange.
brzydal sie odezwal. Biedak pewnie do tego.

Gość zasxcdfv
tez tak mam wspolczuje wszystkim brzydkim, a najbardziej tym co sie tymnie przejmuja

Gość gdybym ja byla sloneczkiem
hahaha ludzie smiac mi sie chce, pochwalcie sie no jakie to piekne facjaty posiadacie, dajcie ocenic innym

Gość red orange.
takie są prawa natury, brzydkie zawsze bedzie gorsze...bo pospolite. Ciekawy nick - Pojebany ... Czyzby NFZ od nowego roku przestal refundowac leki psychotropowe? Pocieszaj sie dalej a wyrosnie ci drugi penis na czole... Miliony ludzi walczy o urode i piekno...kosmetyki, fryzjerzy, wizazysci, fitnessy, 'zdrowe' odzywianie, ciuchy majace zrobic z czlowieka seks bombe i zatuszowac niedoskonalosci, chirurgia plasyczna etc. Dla brzydali nigdy nie bylo miejsca. Brzydal moze sobie zrekompensowac brak urody wyksztalceniem ,kasą czy nowym Audi ale co z tego jesli jest brzydalem... Krzywe zeby, nos, niski wzrost, rzadkie wlosy, nieproporcjonalna twarz...slaby material genetyczny. Gadam od rzeczy ale taka jest prawda.

Gość gdybym ja byla sloneczkiem
red orange rozumiem ze to jest twoj wlasny opis, tyle kompleksow to zle, to juz do psychologa z tym "Krzywe zeby, nos, niski wzrost, rzadkie wlosy, nieproporcjonalna twarz...slaby material genetyczny" naprawde zajmij sie soba i swoimi problemami idioto pieprzony

Gość Warszawiak1988
Zawsze mnie zastanawiało dlaczego ludzie ze wsi są brzydcy?

Gość Skatman
a może chcesz kwas na twarz ? ciekawe jak wtedy zaśpiewasz

Gość Nie rozumiem....
Nie dziala mi kafe

Gość Nie rozumiem....
Spis tematów na uczuciowym zatrzymał sie na 16.35. W niektórych tematach nie da sie dodać komentarza, nie da sie też dodać nowego tematu

Gość Nie rozumiem....
Poprawka, zatrzymał sie raczej na wszystkich podforach na 16.35.

Gość uczacza
wygląd jest dla mnie ważny u partnera seksualnego, ale reszta ludzkości? co mnie obchodzi czy ekspedientka w mięsnym ma harmonijne rysy twarzy

Gość Julia1991L
napiszę tak. ciężko zrobić na mnie dobre pierwsze wrażenie. oceniam ludzi po wyglądzie? tak, ale bardziej dla żartu. mimo wszystko dystansuję tych ludzi. natomiast kiedy ktoś zrobi na mnie wrażenie swoim wnętrzem zaczyna być dla mnie atrakcyjny fizycznie. potrafię pokochać każdą jego niedoskonałość...

Gość SIMS@@@@@
red orange poczekaj jak zacznie ci puchnac ryj. zacznie bolec cie kazdy dotyk tej mordy zajebanej. zacznie czerwieniec i powiekszac sie masa tkanki. zaczniesz slepnac a galy wyjda ci na wierzch. twarz zamieni w kotlet mielony- tego ci szmato zycze!!! a wtedy inni beda chodzic i sie nasmiewac z ciebie, szydzic, oblewac gownem i rzygowinami, szczynami. bedziesz plakac nad kazdym dniem, umierac i modlic sie o eutanazje. taki ktos jak ty zasluguje na to

Gość plumojj
Ja nic nie mam do brzydkich, to nie ich wina że są brzydcy, tak jak nie jest zasługą ładnych, że są ładni. Uroda to loteria, jedni mają szczęście, inni mają pecha. Dlatego nie wyśmiewam się z brzydkich. Wkurza mnie co innego, a mianowicie bezguście jeżeli chodzi o styl ubierania. A już najbardziej mnie wkurzają wszechobecne karmelowe torebki i buty, uważam że ci którzy je noszą są ofiarami mody i nie posiadają własnej osobowości.

Gość MANalfa100%
Mnie z kolei wkurzają jasno-karmazynowe koszulki polo. Przecież to szczyt bezguścia!

Oceniam ludzi na podstawie wyglądu. Nie lubię brzydkich. Też tak macie? \ Tak, ja mam. Dlatego ciebie nie lubię - masz brzydkie literki a znak zapytania na końcu dyskwalifikuje ciebie w przedbiegach. Jesteś feee! I fuuu też.