Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atlas Shrugged

niezależność to najwięcej dla faceta

Polecane posty

Gość Atlas Shrugged

jak w temacie. chcę się skupić na sobie, rozwijać zainteresowania, poszerzać wiadomości z wilelu dziedzin, podróżować, brać udział w wydarzeniach kulturalnych i biznesowych, poznawać nowe, wspaniałe osoby. CHCĘ BYĆ SAM I NIEZALEŻNY! po co się wiązać? po co tracić czas jak ktoś za tobą nie nadąża? czemu trzeba się innymi zajmować? czemu nie można się bawić? czemu ludzie patrzą źle na singli, kawalerów i panny? czemu mamy się ograniczać do jednego związku, jednego uczucia i jednej osoby w nim? MIŁOŚĆ TO ZA MAŁO!!! to jest mój manifest

Gość kakaklada
W sumie racja, też chce być wolna i nie wysłuchiwac niczyich pretensji, znosić humory i denerwowac się czyjąś beznadziejnością. Wolę być sama i nie przejmować się kim innym i jego potrzebami.Zresztą chłopu nie dogodzisz a takiego, który by naprawde cię wsparł, to ze świecą szukać.

Gość kakaklada
Seks to też wolność-robisz to z kim chcesz i kiedy chcesz...liczy się pociąg fizyczny, magia chwili a nie myśli o tym, co ugowtwać na obiad i kiedy wyprać skarpetki. Życie w związku jest przereklamowane. Oczywiście mówię tu o związku długotrwałym, z mieszkaniem razem.

Gość Atlas Shrugged
kakada, ciekawa opinia zwróciłem uwagę na ostatnie zdanie - to ty chcesz szukać chłopa? no chyba na dłużej niż bo ja wiem kilka miesięcy to nie ma sensu. dlaczego szukasz oparcia w mężczyźnie?! to źle, szukaj w sobie samej , zerwij tę zależność, ja nie tęsknię do żadnej kobiety z którą byłem, co więcej nie pragnę nikogo na stałe. MIŁOŚĆ TO ZA MAŁO (Emmanuelle) :)

Gość Atlas Shrugged
nie mógłbym żyć z kobietą pod jednym dachem, ale chętnie mocuję u przyjaciółek:) fakt ty nie chcesz sprzątać moich skarpetek i ich prać, a ja nie chcę odkładać ich do kosza -może to taki stereotypowy przykład ale pokazuje co nam obu chodzi po głowie. w seksie istotnie liczy się tylko magia chwili, piękne ciała, wysublimowane słowa i szepty. związek na dłużej osłabia taką magię.

Gość kakaklada
Zadajmy sobie może pytanie: po co ludzie chcą być razem? Bo się kochają, bo mogą na siebie liczyć, bo się sobą opiekują, bo nie doskwiera im samotność czterech ścian, bo chcą czułości, dotyku i przytulania, bo tak wypada.

Gość kakaklada
Poza tym , żeby robić różne fajne rzeczy , musisz mieć z kim je robić a przyjaciele maja rodziny i brak im już czasu na wspólne wypady, wycieczki czy wczasy.

Gość damskie forum - najlepsze
miejsce na manifest męskiej niezależności :S

Gość Atlas Shrugged
e tam to forum jest damskie tylko z nazwy, a tak naprawdę to unisex ;) dlatego ja szukam tylko ludzi na przyjaciół+ któzy chętnie pojadą na wycieczkę ze mną np. ale nie na związek.

Gość Atlas Shrugged
Hej , mam tutaj drugi nick Egoist*31 Pozdrawiam Was kochani :)

Gość Atlas Shrugged
nie mam nicku Egoist to ściema. nie podszywaj się trolu pod moją tożsamość z kafe

Gość jestem chyba..??
To Egoist albo jego klon.

Gość Atlas Shrugged
nawet nie wiem kim był ów egomość ;), może zechce ci się mnie oświecić?

Gość Atlas Shrugged
Małpuję kolesia egoist31 :O:D

Gość Atlas Shrugged
mówię ostatni raz, nie podszywaj się podemnie trolu, nie małpuję żadnego egoista.

Twoje poglądy Atlas są identyczne z moimi, dlatego Ci zarzucają kopiowanie. CHCĘ BYĆ SAM I NIEZALEŻNY!/// ważna jest tez niezaleznośc od przyjaciół (nie tylko od kobiety). Życie swoim własnym trybem, byś nie nasiąkał obawami cudzymi i słuchał się tylko siebie. ////po co tracić czas jak ktoś za tobą nie nadąża? czemu trzeba się innymi zajmować?///// identyczne odczucia - dosłownie tak samo konstruują mi się myśli. Moi przyjaciele na imprezach wysiadają o 1:30 i ida do odmu. Ja zostaję do 7:00. A od 7:00 do 10:00 rano w niedzielę, łażę z innymi wakacyjnymi znajomymi po plaży, pijąc alkohol. Kto mi sprosta spośród moich przyjaciół, z którymi przyjechałem nad morze ?. Nikt. Nie wspominając już o tym ze na imprezach trzeba przy nich stać, i się o nich troszczyć bo poczują się sami opuszczeni.

Gość ludzie dajcie spokoj
Atas juz sie zmyl? Egoista powrocil...zgadzam sie z wami choc fajnie jest miec takiego,z ktorym mozna czesciej niz od czasu do czasu miec seks...bo z jednym moze byc super,a z innym srednio,wiec te zmiany partnerow w seksie jak dla mnie to nie do konca takie na plus w byciu niezalezna... a ta miloscia to tak jest ,ze jak cie naprawde trafi,to bedziesz chcial byc z ta jedna..zakladac mozna duzo,a zycie jest niespodzianka..nigdy nie mow nigdy,no chyba,ze ktos nie jest zdolny do milosci...ja akurat jestem niezalezna,tylko niestety lub stety sie potrafie w kims zakochac..wiec lepiej bym nie trafila na ktoregos z was dwoch,hehe..z reszta sobie "poradze"hehe

Gość Egoist nie nadaje sie do zwiaz
ku to jakis chamidlo :O

Gość nie macie większych zmartwień
A ty wyżej masz rację, ten kolo to jakieś ruchadło bez żadnych zasad, nadaje się , ale dla szmat i kurew. 🖐️

Gość ludzie dajcie spokoj
NO NIE BOJ SIE eGOISTOmogles sie podpisac swoim nickiem....ja przeciez nie chce zwiazku z toba ,hehehe... ale ty moze sam bedziesz chcial w nim byc,jak juz zrobisz sie stary,brzydki i chory i zadna laska cie nie bedzie chciala albo bedziesz impotentem hehehe.

Gość Atlas Shrugged to Egoist_*31
:classic_cool:

Gość dO Egoiste
chlopie lubisz panienki latawice ? :D

Gość bum cyc, bum cyk cyc z kucykem
Egoista pierdnął krótko,choć nie za soczyście i się zmył...żal.pl dupę ściska.pl

Gość Egoist*_31
Ostatnio złapałem grzyba w burdelu. :(

Gość bum cyc,bum cyk cyc z kucykiem
JAK BEZ GUMKI JEDZIESZ,TOS SAM SOBIE WINNY

Gość bum cyc,bum cyk cyc z kucykiem
a moze i hiva? no az strach ,ale to tylko cena tej jednorazowej magii ,ktora tak cie kreci...tylko szkarady i idioci chodza do burdeli,myslalam...

ludzie dajcie spokoj zgadzam sie z wami choc fajnie jest miec takiego,z ktorym mozna czesciej niz od czasu do czasu miec seks...bo z jednym moze byc super,a z innym srednio,wiec te zmiany partnerow w seksie jak dla mnie to nie do konca takie na plus w byciu niezalezna...////////// Jezus Maria a kto mówi o zmianach partnerów ?. Zmiany partnerów mają być integralną częścią niezależności? - nie o to mi chodziło (tego nie ma nawet u zwierząt). Miałem na myśli to, że żyjąc samemu w mieszkaniu, zachowujesz niezależność psychologiczną od chłopaka, czy dziewczyny. Nikt cie nie wyhamuje w pomysłach - zrealizujesz każde wspaniałe marzenie. Jeżeli mieszkam sam jako singiel, mogę sprzedać mieszkanie po dziadku i zakupić np Ferrari na raty. Jeżeli mieszkam z dziewczyna, i powiem jej o tym zamiarze - wówczas mi to marzenie zniszczy słowami - " oszalałeś, mamy inne ważniejsze wydatki". I tak zasieje mi watpliwości czy ja podejmuje właściwa decyzję. Ferrari nie będzie stało pod blokiem: http://www.resmoto.com/a_car/ferrari/opisy/p4/p4_5/ferrari_p4_5_01.jpg więc zmierzam do tego ze życie samemu oznacza możliwość realizowania naprawdę niezwykłych planów. a ta miloscia to tak jest ,ze jak cie naprawde trafi,to bedziesz chcial byc z ta jedna.. //////// ok tylko my sie przed tym nie wzbraniamy. Tylko ja pisze o utrzymaniu niezależności mieszkaniowej i finansowej właśnie od tej osoby, z którą się jest w związku.

Gość potwierdzam mmm
niezależność jest ok

Gość baby stare ale bez slubu
do Atlas Takie kobity sa potrzebne :D "" arpad17 Mysle, ze milosc nie zna granic wieku. Odcinajac sie od stereotypow , a kto powiedzial, ze za pozno..... skad sa takie nalecialosci, ze kobieta 35 lat to juz dzieci nie moze miec. Normalnie kobiety i nawet 40 latki rodza dzieci. Mozna poznac w kazdej chwili milosc swojego zycia, fakt z wiekiem wyrabiamy sobie inne podejscie i inne oczekiwania. Dojrzalosc i potrzeby sie zmieniaj. Czasami nie bedzie to szalona i zwariowana milosc, ale bardziej ustatkowana oparta na innych zasadach. Przestancie myslec,ze jak czlowiek ma 40 to juz stary jest, nie , nie. Wczesniej czytalam post ,ze 20 latek w lozku to ogier , a facet po 40 to juz ledwo moze. Nie zgadzam sie z tym, wlasnie starszy facet wie czego kobiecie potrzeba, i nie bedzie to szybkie ruchanko, tylko prawdziwa przygoda milosna. Nie wyobrazam sobie miec mlodego faceta w lozku. Ja mam 35 lat , a moj partner 42 i jest super, idealne dopasowanie. Fakt, nie jest moim mezem. Jestem jakby sama, ale i tez nie szukam , nie chcialam i nie chce wyjsc za maz. Nie jestem w zaden sposob zdesperowana, mozna zyc samemu i tez miec piekne zycie. Zalezy od czlowieka. A wiek ....coz nigdy nie jest sie starym, jak ma sie mloda dusze...." :D:D