Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsdddd

osoby zarejestrowane w PUP-pytanko

Polecane posty

Gość dsdsdsdddd

czy sa tu moze osoby zarej. w Urzedzie Pracy..... ja ostatnio rejest. sie pierwszy raz.... szczerze mowiac nie po to by znalexc prace -potrzebne mi po prostu ubezpieczenie. Mam pytanie otoz podobno idac sie podpisac mozna dostac oferte pracy tzw skierowanie do pracodwcy..... podobno na tej kartce sa jakies rubryki ze dana osoba odmawia pracy i druga rubryka. Jesli mi ta praca nieodpowida lub powiedzmy,ze zarobki nie beda satysfakcjonowaly i powiem pracodawcy, ze sie zastanowie(a bede wiedziala ze i tak juz sie nie odezwe) to co ona ma mi w rubryce napisac zeby bylo ok dla urzedu> czy to sie spowrtem do urzedu przynosi.Wiem, ze opisalam to dosc chaotycznie ....ale moze ktos sie pofatyguje i mi wytlumaczy jak to jest na chlopski rozum.

jak dostaniesz oferte pracy to musisz ja przyjac. inaczej wyrejestruja cie na 4 miesiace z urzedu.

Gość jutta19000
pracodawca pisze zwykle prawdę, więc pomyśl dobrze, co powiedzieć zanim otworzysz gębę. potem w PUP trzeba się wyspowiadać z tego, czemu sie nie przyjęło pracy i napisać sobie usprawiedliwienie. najlepiej od razu pracodawcy powiedzieć, że żąda się 10.000 netto i pała mu mięknie. a na marginesie to brzydko tak kombinować

Gość up i reszta bandy
zawsze Co proponują jakąś prace chociaż u mnie po 3 wizytach chyba zwątpili, mam za wysokie kwalifikacje, potrzebują osób z zawodówką albo grupą inwalidzką, nic sie nie przejmuj, u mnie babki są spoko i nawet ostatnio mnie jedna zapytała: i co nic ciekawego nie??:)

Gość lopae
karuzela23 pierrdoli farmazony

Gość laska mega
idziesz do pracodawcy z ta kartka i mowisz ze masz dziecko w wieku dwoch lat i ze nie masz z kim zostawic ... on Cie nie przyjmie