Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co teraz robic

Dziecko chyba napilo sie zmywacza do paznokci!!!

Polecane posty

Gość Co teraz robic

Przed 10 minutami moja prawie 2 letnia corka dorwala zmywacz, starszy brat jej go podal z lazienki kiedy przebieralam sie w sypialni, chyba tylko posmakowala bo rzucila nim na ziemie i duzo sie wylalo mysle ze nawet porzadnego lyka nie wziela dalam jej teraz pic ale z tego co widze nic jej nie jest bawi sie smieje zachowuje normalnie myslicie ze cos jej bedzie wzywac pogotowie czy obserwowac na razie tylko? Mial ktos podobny przypadek?

Gość myśle
ze nic jej nie bedzie dobrze że dałaś jej zapić,przepraszam za porównanie ale menele o wiele gorsze rzeczy pija w większych ilosciach i żyją:)

Gość frejmirgj
Słuchajcie różne są sytuacje.miałam nietypową z moim synkiem, miał też ze 2 lata i wpadł rączkami do wc nawet nie wiem kiedy i jak.w każdym razie wc było zalane specyfikiem chemicznym. Syn lubił wkładać rączki do buzi, strasznie się balam , że właśnie to zrobił .na dodatek poznalam się , że wpadł , bo miał majtki przepalone.Jak je zakładał , dotykał rączkami ubrudzonymi specyfikiem.Na szczęście obyło się bez konsekwencji.