Betiiii 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 Witam ogolnie poszukuje ladnych ubran:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miła jak zawsze 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 :D:D:D:D:D:D to idź do sklepu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet perfekt Napisano Czerwiec 17, 2011 siebie moge ci oddac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betiiii 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 haaha nie ludzi nie szukam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet perfekt Napisano Czerwiec 17, 2011 oj wez mnie ;) wez ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betiiii 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 FACET PERFECT A TO DOBRE :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet perfekt Napisano Czerwiec 17, 2011 troche sklamalem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betiiii 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 Troche :P nie musisz mi mowic...jestem swiadoma tego ze tacy nie istnieja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet perfekt Napisano Czerwiec 17, 2011 na szybko pisalem ;) ja lece jak cos to kolega_20@o2.pl - mam wiecej niz 20 lat tylko stary mail -- mam 27 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w dzisiejszych czasach Napisano Czerwiec 17, 2011 jak ktoś ma coś do oddania to uwież mi wie gdzie ma się z tym udać-a ty jak chcesz ładne ciuszki to idz do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betiiii 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 MI to sie nawet nie chce komentowac glupich komentarzy...poszukuje nie dla siebie...pracuje i mam pieniadze na ubrania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oiuuiygddscvm Napisano Czerwiec 17, 2011 mam do oddania grypę. chce ktos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiązkarnia Napisano Czerwiec 17, 2011 http://allegro.pl/zakupoholiczka-swietny-zestaw-ciuszkow-na-lato-i1669699116.html za 80 zł duzo ciuszków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach