Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karrammmba

Zerwałam a on nie walczył

Polecane posty

Pisze to choc nie wiem czy teraz ma to znaczenie ale moj facet którego bardzo kochałam chyba przestał czyć do mnie cokolwiek. Mieszkalismyt na odległosc i tylko ja do niego jeździłam..on nie był ani razu u mnie choc zwiazek trwał poł roku ciagle mowił ze auta nie ma to za chwile inny powód jednak jak sie spotykalismy czułam ze kocha przytulał otaczał opieką,jednak przez kontakt telefoniczny czy internetowy mniej.Gdy zaczał prace nie pisał do mnie wcale nawet smsa..dopiero jak go prosiłam..po tyg trwania w kółko i tesknoty zerwałam gdy dzwoniłam kilka razy a on nie miał czasu mowiac to tonem jakbym była zbedna..zerwałam a on od 2 dni nawet sie nie odezwał nie walczył cisza..kocham go choc wiem ze chyba tylko byłam naiwna..Co o tym myslicie czy kochał udawał?Mowił ze kocha ze chce mieszkac ze mną zareczac sie..nawet planował kupno pierścionka..dodam ze ja ani razu zle go nie traktowałam wrecz nawet gdy był nie miły ja byłam czuła i cierpliwa

Gość alik_a
I jest jest chyba blad pewnej czesci kobiet - nawet gdy facet zasluguje na lomot, te siedza cicha i za wszelka cene chca zalagodzic sytuacje. Wyglada na to ze znudzilas sie mu, bylas za mila i lagodna :) Gdy kobieta jest zbyt nadskakujaca, pokazuje przez to tylko brak pewnosci siebie i desperackie ciagniecie do faceta. A kazdy chce miec druga polowke pewna siebie, znajaca swoja wartosc.

No to straszne paranoja przeciez nie byłam zdepserowana chciałam tylko pokazac miłość ale widocznie to nie jest w cenie dzisiaj lepiej sie bawic facetem i gardzic zeby szanował? Szok:) ale chyba taka prawda..

Dodam jeszcze że bardzo szanował tę moją cierppliwosc mowił ze bardzo mnie kocha tez i za to ze mimo wszystko przy nim trwam a tu taki numer..w sumie jestem spokojną skromną dziewczyną ktora jak każdy chciała pokazać ze kocha bez zdrad gier i udawania

Gość alik_a
No wlasnie, bylas za slodka i mu sie przeslodzilo. Wiem to z autopsji :) Samczakowe trzeba czasem dac po garach, oczywiscie gdy na to uczciwie zapracuje. Gdy jest za slodko to zaczyna mdlic. A jak ich mdli, to uwazaja, ze to nie dla nich i trzeba sprobowac czego innego.

Gość to prawda ja tez bylam za dobr
i co?on tego w ogole nie docenial.juz nie jestesmy razem

Smutne..cos nas łączyło wg mnie wieka sprawa a tu takie cos zero reakcji..cisza a ja czuje taki ból ze szok a najgorsze ze go kocham..