Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja prosze

Wrozba dla mnie....

Polecane posty

Gość ja prosze

Paulina & krystian - czy cos z tego bedzie?

Gość ja prosze
glupi admini kasuja temat :;/

Gość ja prosze
moze sie ktos na tym zna a to juz posuniecie w akcie desperacji :o lepsze to niz nic

Gość ja prosze
up :(

Jak będziesz szukała wróżb i wróżbitek- nic z tego nie będzie Pozdrawiam, Magik Caspar

Gość ja prosze
dzieki Wam za rady ale napisałam tutaj zeby sie dowiedziec czy ogolnie mam u niego szanse , bo raz wyglada na to ze tak, pozniej ze nie... nie mam smialosci wprost spytac a nie chce sie meczyc :( stad moje pytanie.

A skąd my mamy wiedzieć, czy Wam się uda? Sory, ale ja Nostradamusem nie jestem ;-/ Mimo wszystko, życzę Wam szczęścia

Gość Wrozka Pelagia
Karty wskazują, że jesteście od siebie w tej chwili oddaleni - Ty jesteś teraz zła i zazdrosna, a on do życia ma dość lekkie podejście. Karty mi pokazały przeszkody i trudności, jednak w życiu zarówno Twoim, jak i jego nastąpią zmiany - które będą punktem zwrotnym, całkiem możliwe, że definitywnie rozdzieli Was jakiś wyjazd. Ale nie martw się, życie ma dla Ciebie jeszcze wiele wspaniałych chwil.

Gość ja prosze
czyli jednak nam nie wyjdzie :(:( dziekuje za wrozbe wiesz we wrzesniu akurat wyjezdzam i bede daleko od niego wiec z tym trafilas... i z tym ze on jest lekkoduchem a ja zla i zazdrosna rowniez sie zgadza ;) szkoda ze tak wyjdzie.. :(

Gość ja prosze
ech wolalabym nie czuc nic niz to co teraz... to moja pierwsza milosc a moze zauroczenie jak kto woli, nigdy niczego podobnego do nikogo nie czułam a z wieloma mialam do czynienia i czemu tak akurat musi byc :( nic tylko sie zabic!!:(

Gość ja prosze
napiszcie cos :(

Gość ja prosze
ale wszystko wskazuje na to i tak ze soba nie bedziemy niby gadamy i w ogole ale widze jakby raz mna byl zainteresowany a raz nie nie potrafie przejsc do konkretów, on tez nie robi tego wiec sprawa powinna byc jasna ale chyba wole sie ludzic, strasznie mi na nim zalezy i ta wróżba to w zasadzie dobitne potwierdzenie tego co chyba nieuniknione

Gość ja prosze
a pisze jak 13 stka? targaja mna emocje :P a wieku nie zdradze :P

Gość gość
Tak się składa że u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl byłam osobiście i mogę polecić z czystym sumieniem. Zna się na rzeczy.