Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzika orchidea...

sprzedawala ktoras z was wlosy?mam 2 pytania

Polecane posty

Gość Dzika orchidea...

1. Po pierwsze ile dostalyscie? Mi znajoma zrobila smaka mowiac,ze jakas jej kolezanka sprzedaal za 600zl...ale jak sobie patrze na ceny czy pytam to mi chca placic 100-200zl a za tyle to wole je zostawic na pamiatke...czy moze zle szukam? 2. Moja siostra ma sciete wlosy z komunii(maja kolo 2-lat)-ponoc takich sie juz nie sprzedaje? dlaczego? sa jakos w stanie to poznac?bo szczerze mowiac to wygladaja lepiej niz moje :D

Gość heidiheidi
kurde, serio trzymacie w rodzinie pęk kłaków na pamątkę?? miałam super loki do pasa, bardzo ładne włosy, jak postanowiłam ściąć, to poszłam i scięłam, fryzjerka je zmiotła z podłogi i wywaliła do kosza... ale zeby trzymać na pamiątkę... kurde, z oświęcimiem mi się kojarzy :O

Gość Dzika orchidea...
ja w oswiecimi nie bylam wiec mi sie nie kojarzy ;] a,ze obie wlosy mamy ladne to czemu sobie nie zostawic? z drugiej strony jakby mozna bylo oplacalnie sprzedac to tez czemu nie :P

Gość ojj:(al
proszę opisz mi te włosy.i swoje i siostry.długość,gramature i kolor.czy są proste czy fałowane?

Gość Dzika orchidea...
a po co mam opisac? chcesz kupic :P ? ale dlaczego okropne? scielam bo chcialam, zostawilam na pamiatke bo fryzjerka zapytala czy chce i tak jakos zostaly - oboz to inne czasy i inne warunki...jakos nie widze korelacji

Gość Dzika orchidea...
a gdzie mam je trzymac-na klatce schodowej? :D leza sobie w takim woreczku bawelnianym w szafce, na scianie ich przeciez nie wieszam ;]

Gość moja siostra też sprzedała
włosy . Mam 13 letnią siostrę, która (jak z resztą większosć kobiet w rodzinie - z lini mamy) miała ogromne -grube,bardzo długie(sięgające okolic bioder )włosy. Kiedy poszła do gimnazjum,postanowiła ,że robi cos z tymi włosami. Takze poszłysmy do fryzjera, dość dobrego jak na warunki Łodzi i tam postanowiłyśmy zciąć do połowy pleców. Kiedy mała usiadła na fotel ,zmieniła zdanie. Włosy do ramion + grzywka, no taka codzienna fryzura dla nastolatki. Powiem szczerze,że pan fryzjer był bardzo zaskoczony taką decyzją. Zapytał,co ma zamiar zrrobić ze ściętymi włosami . No oczywiste,że wyrzucić. Okazało się,że można je sprzedać. od lini bioder do troszkę poniżej ramion (grube,blond,delikatnie skręcone włosy) Nataszka dostała 400 złotych

Gość Kunzitte Sammmana
Ja tez sprzedalam. W sumie co 5 lat scinam radykalnie i jak na razie zarobilam prawie 3 tys zlotych

Gość Dzika orchidea...
paznokcie to nie wlosy, ja tam nic dziwnego w tym nie widze-to pamiatka, jak zdjecie czy jakas badziewna figurka z wakacji nad morzem i tyle, oltarzyka wlosom nie stawiam ale co ziwnego ,ze je sobie zatrzymam?

Gość tak chciałabym kupić
jestem zainteresowana.czy mogłabyś opisać te włosy? Od lat przedłużan włosy i chciałabym kupić proszę o kontakt