Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mezczyzna-ulegly

Szukam dominującej kobiety.

Polecane posty

Witam Was Drogie Panie, krótko o sobie: jestem 22-letnim, twardo stąpającym po ziemii mężczyzną, który wie, czego chce. Na co dzień jestem typem dominatora, lubię przewodzić i kierować. W sprawach łóżkowych, jednak, jest inaczej. Lubię służyć kobiecie, dbać o nią, sprawiać jej przyjemność być w pełni dla niej, innymi słowy. Chciałbym znaleźć kobietę, która wie, że istnieją mężczyźni, dla których dobro kobiet jest najważniejsze. Taką, dla której będę mógł być jednocześnie partnerem, ale także jej najwierniejszym sługą, obrońcą ale także niewolnikiem do spełnienia wszystkich jej zachcianek. Nie mam jakiś szczególnych ograniczeń wiekowych, chętnie poznam Panią w moim wieku, jak i starszą, nawet znacznie. Uważam, że wiek nie jest przeszkodą w relacjach damsko-męskich, szczególnie o takim zabarwieniu jak wyżej napisałem. Co się tyczy wyglądu również nie stawiam tu jakiś konkretnych wymagań, bo wiem, że każda kobieta jest piękna na swój sposób, a nie chciałbym nikogo wartościowego pominąć. Muszę nadmienić, że nie szukam tu "sponsorki" ani też sam nie zamierzam płacić, w sensie pieniędzy, za znajomość. Szukam kobiety, której będę mógł służyć, na początku w sypialni, a później kto wie, jak się nasza znajomość rozwinie. Chwilowo to na tyle, jeśli macie Panie do mnie jakieś pytania, to bardzo chętnie odpowiem na nie, tutaj lub przez email/gadu-gadu/itp. Pozdrawiam, Uległy

Hmm, naprawdę żadna z Pań nie jest dominująca ? Szkoda, jesli tak, ale chętnie przynajmniej porozmawiam, więc gdyby znalazła się jakaś dominująca Pani to zapraszam do rozmowy. Pozdrawiam, Uległy

Głupio tak samemu sobie odpisywać, ale zdaje się, że nie ma innej drogi, aby odświeżyć nieco temat. Tym samym to robię :) Drogie Panie, nie wstydźcie się swoich pragnień. Myślę, że znajduje się tu niejedna dominująca Pani (lub o takich skłonnościach), tylko może brak jej nieco odwagi na odpisanie nieznajomemu. Proszę jednak o danie mi szansy :) Pozdrawiam, Uległy

Gość Łania_Aneta
Ja jestem dominująca, ale baaardzo pulchna. Niestety... Dominować lubię i umiem - pogoniłabym Cię łyżką i wałkiem po kuchni wokół stołu. Kazałabym Ci mnie zaspokoić oralnie oraz ostro wygrzmocić. Piszesz się? Nazywam się Aneta i mam 45 lat. Kiedyś raz już dominowałam nad moim niewolniczkiem. To był taki napalony nastolatek, jakieś 10 lat temu. Spotykaliśmy się przez okrągły rok, potem pojechał do Niemiec na saksy. Pasuje Ci, Niewolniku?

Gość Łania_Aneta
By the way, jestem nauczycielką niemieckiego. Życzę sobie byś mówił do mnie Meine Liebe Frau Anette. Jeśli będziesz dobry, to przyznaję, że pozwolę Ci na seks analny i na zaawansowane BDSM (a raczej pozwolę sobie). Potrafię być czuła. Mam charakter, nigdy nie krzyczę, ja wymagam. I umiem to robić, mój chłopcze!

A zatem Meine Liebe Frau Anette, przepraszam Panią, niestety ja nie znam języka niemieckiego (znam jednak angielski). Oczywiście, interesuje mnie pełna uległość wobec Pani, chciałbym jednak, abyśmy mieli okazję porozmawiać,, czy mogę na to liczyć Meine Liebe Frau Anette ? Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam, Uległy

Gość Łania_Aneta
Bardzo jesteś miły i oddany, mój młodziku! Chcę jeszcze wiedzieć, czy piszesz się na grupową dominację i poniżanie? Wiesz nas - ostrych babeczek typu BDSM jest 5. Tworzymy - jak to same ustaliłyśmy - Zakon Izydy - Isisorden. Szukamy mężczyzn, których można by było dominować w trwałym związku z nami 5-oma. Nadmienię, mój chłopcze, że nie wykluczam zorganizowania turnieju o nasze względy. Będziesz rywalizował z innymi zacnymi kandydatami. Potem z czołówki wyłonieni zostaną Ci, którzy dostąpią naszego łoża - Świętej Alkowy Izydy.

Meine Liebe Frau Anette, Przepraszam za dosłowność, ale nie spotkałem się nigdy z czymś takim, o czym Pani pisze. Oczywiście, dominacja grupowa również wchodzi w grę, nie jestem jednak pewien, czy traktuje mnie Pani poważnie :) Proszę mi wybaczyć, jesli poczuła się Pani urażona, po prostu z uwagi na to, że jesteśmy na ogólnodostępnym forum, zdarzają się tu osoby, które tylko zwodzą i ciężko odsiać ziarno od plew. Oczywiście, propozycja rozmowa jest cały czas aktualna. Pozdrawiam, Uległy

Gość fsfsefrsf
Dobrze robisz. Równie dobrze mógł się już ktoś pod nią podszyć. Trzeba uważać. Podszywaczów tu jest pełno.

Gość Łania_Aneta
Szczeniaczku! byłam w aptece. Po tramal, to na kaszel. Obeszłam kilka aptek, bo nie posiadali jakoś. Nic dziwnego, kotku, że nie słyszałeś o Isisorden, bo to organizacja tajna oraz o małym zasięgu. Izyda to egipska bógini płodności. Mamy coś w rodzaju magii seksualnej by oddawać cześć jej nieskończonym instancjom boskości. My - stare wygi emigracyjne, wracając w 1989 roku do Polski - wzorem Beate Use i jej domu publicznego, gdzie pracowałyśmy, stworzyliśmy grupę nieformalną w celu uprawiania nieskrępowanego seksu BDSM. Kotku, to są ja i moje 4 przyjaciółki.

Gość Łania_Aneta
Twoja Pani pyta czy piszesz się na seksualne orgie - nas pięć plus pięciu chuja. Chcemy, żebyście się kochali wg. pozycji Lucky Pierre, a my będziemy patrzeć. Potem jak pierwsza sperma uleci, my sobie was weźmiemy.

Hmm, zdaję się, że nie bardzo rozumiem. Mogę jedynie powiedzieć, że mój post jest realny, naprawdę szukam dominującej Pani, z chęcią więc porozmawiam, czy to tu czy na osobności. Pozdrawiam, Uległy

Gość Łania_Aneta
Zapomniałeś jak się do mnie zwracasz kutasku? Co chcesz wiedzieć? Rozmawiamy tutaj. Chcę jeszcze wiedzieć czy lubisz dopalacze, które moi uczniowie mi dają za chwile miłości.

Gość Łania_Aneta
i jaki masz rozmiar kutasa?

Gość Łania_Aneta
albo nie nie chcę wiedzieć tego ostatniego....

Gość bamboleo riki tiki
faceciku, nie widzisz, że dziewczyny z ciebie się nabijają? przecież to prowo. przeczytaj o tramalu. wieżysz w to co ktoś pisuje?

Gość Łania_Aneta
Jakie prowo, to jest szczera prawda i nie wiem co się czepiacie tramalu, zwłaszcza Ty kutasku, przecież to tylko na mój kaszel. Niestety szybko się zużywa.

Drogie Panie, odnawiam nieco temat gdyż ugrzązł już w odmętach Kafeterii :) Oczywiście, moje poszukiwania są nadal aktualne, jeśli znajduje się tu dominująca Pani - serdecznie zapraszam do wymiany zdań, jakiegokolwiek kontaktu. Myślę, że warto :) Pozdrawiam, Uległy PS. Zapraszam także do mojego drugiego wątku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4865651

Gość matko i córko
ale nudny jesteś :O

Gość matko i córko
właśnie potwierdziłeś własną namolność :O :O póki co, potrafisz wystosowywać żenujące odezwy na babskim forum 🖐️

Gość z jakiej jestes czesci kraju?
jw

@matko i córko: Nie chciałbym być nieuprzejmy, ale nie wydaje Ci się logiczne, że skoro szukam kobiety to zadaje pytanie na forum dla kobiet :) ? Pozdrawiam, Uległy

Gość matko i córko
jesteś straszny :classic_cool: chłopie, odpuść trochę, bo to śmieszno-niesmaczne.

@matko i córko: Ale istnieje jakiś powód, dla którego tak mówisz ? Czy tak po prostu, piszesz, żeby pisać :) Nie wiem, co w tym śmiesznego, a tym bardziej niesmacznego. Chyba, że masz jakieś argumenty - choć wątpię. Pozdrawiam, Uległy

Gość Szukam dominującej kobiety

Witam Was Drogie Panie, krótko o sobie: jestem 23-letnim, twardo stąpającym po ziemi mężczyzną, który wie, czego chce. Na co dzień jestem typem  uległego  jestem  tego  świadomy    kontakt  na   meilu  polter11@autograf.pl