Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaas54w4

panowie, wolicie dziewczyny w szpilkach czy w plaskich bucikach? np. na imprezie

Polecane posty

Gość aaaaaaas54w4

?

Gość aaaaaaas54w4
nie, w klubie.. wiadomo ze nikt madry nie poszedlby w szpilkach na splyw kajakowy ;pp

A jakby panowie uznali, ze wolą na spływach panie w szpilkach, to co?...

Gość fdsgfsdgsdfergswed
Raczej płaskie. W szpilkach kobieta często musi wyciągać z nich nogę i inne cyrki. Nieraz nawet czuć, że noga śmierdzi jak wyjmie stopę ze szpilki. :o

Nieważne jakie buty byle nie w kapciach ani gumiakach... Ale w łóżku to musi już założyć wysokie skórzane buty i popręg, ja zakładam oficerki i ostrogi...czasami przepasam się szablą, zakładam rogatywkę i biorę szpicrutę (dziadek był ułanem)...

od tyłu lepiej w popręgu a na uzdę to trzeba zasłużyć. W tyłek specjalny korek z końskim włosiem i...jazda!!! Z początku trochę się naburmuszała zwłaszcza jak dawałem jej pić wodę w wiadrze... ale teraz jest okej.

popręg o taki fikuśny gorset którym ściskam ją w pasie a na plecy a poduszka z kanapy jako siodło. Uzdę zakładam do ćwiczeń ruchowych przeważnie chodzi na sznurze przyczepionym do obroży....

Gość fetish 33
Jasne ze na obcasie, a szpilki to juz optymalnie ;) tzn oczywiscie mówie o imprezach. Fajnie byłoby na codzien, ale wiadomo ze ciezko, wiec mam litosc. ;)

ja tam zawsze noszę szpilki, jedynie na plażę wkładam klapki , ale też nie zupełnie płaskie. kazdy powinien się ubierac jak mu wygodnie, a nie jak chce otoczenie

Gość xxl-men
Na impreze to oczywiscie jakies sportowe buty i skarpetki w odpowiednim kolorze, a tak to lubie slipers oczywiscie bez skrpetek, na plaze klapki.

Gość Grzeczne dziewczynki zakladaja
Szpilki do pracy. Niegrzeczne... Do lozka... Ja wole szpile. :) NAWET na splyw kajakowy. :)

hmm.. szpilki zawsze mają wzięcie ..więc jestem za ..:D

Gość Ad1214
Zdecydowanie buty na obcasie. W takich butach kobieta wygląd inaczej, wydobywa nawet ze średnich nóg sexapil. Kobieta inaczej się też wtedy porusza. Tylko buty na obcasach.

Prawda jest jedna [zdanie mężczyzny względem ubioru kobiety jest - pytaniem retorycznym] Idiota, ale fajny, wypowie się pozytywnie o jej ubiorze i już jest lepszy od każdego negatywnego spojrzenia. A buty... noście wy i siebie na szczudłach skoro ktoś może podglądać wam pod spódnice.