Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkaodpowiada

Czy chcecie mieć drugie dziecko??

Polecane posty

Gość anetkaodpowiada

Witam mamy. Mam do was pytanie w jakim wieku jest wasze pierwsze dziecko i czy chcecie miec kolejne i napiszcie jak tak to za ile czasu??? Moja córka ma 3 lata i na dzień dzisiejszy nie chce kolejnego nawet nie wiem czy kiedyś bedę chciała

Gość anetkaodpowiada
a nie zALOWALAS decyzji ??

Gość to zrób sobie kisiel :P
mój syn zaraz skończy 2 lata :) chcę mieć jeszcze jedno, ale za jakieś 2 lata jak syn zmądrzeje, będzie umiał sam zająć się sobą, pójdzie do przedszkola. będę miała wtedy czas i ochotę zajmować się kolejnym nieboraczkiem. teraz jest jeszcze za dużo roboty przy zbuntowanym dwulatku i nie umiem sobie tego wyobrazić... podziwiam kobiety, które mają dzieci rok po roku i jakoś dają radę.

Gość koko-szambel
a ja nie chce mieć dziecka ani jednego, będę bezdzietna z wyboru :)

Gość miałam 22 lata jak
urodzilam corke, teraz ma 8 lat, nie chce więcej dzieci.

Gość sfdfdfdf
NIEEEEEE

hmmm...widzę, że na razie jestem jedyna, która ma już dziecko i jest skłonna zaryzykować jeszcze raz...:D aż tak w kość dały/dają Wasze dzieci???

jeszcze nie mam, ale jeśli W OGÓLE się zdecyduję to tylko jedno. Mam 27 lat. Mój narzeczony też nie chce mieć dzieci, więc presji nie czuję. Chyba nam się zmniejszy populacja :)

tak , mnie moje dało w kość , nie chciało spać i jeść , ciągle płakało , jak się budziło to wiecznie z płaczem ..cholery można było dostać , nigdy więcej

ja chce miec 3jke + jedno adoptowane :d ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu :P teraz to sobie moge duzo mowic ;)

fakt opulacja się zmniejszy ... ze względów ekonomicznych takie podejśćie jest niekorzystne ... ale co robić , im większy dobrobyt tym potrzeba dzieci mniejsza .. źle się z nimi komponują zagraniczne podróże i w ogóle wszystko

no tak, przy takim dziecku czasami wszystkiego się odechciewa :P u nas teraz jest nieciekawy okres buntu i jeśli on nie minie to i może ja zmienię plany :D

Gość meliskakakakak
Zadajcie sobie pytanie jak Wam sie żyje jako jedynaczka lub czy woobrażacie sobie życie bez siostry , brata???? i macie odpowiedz. Ja mam jedno dziecko. I urodziła bym drugie napewno gdy by mnie było na nie stać:( niestety juz jestem mama sama wychowujaca córe, bez rodziny i bylo by bardzo ciezko .

oj nasz tegoroczny urlop w Hiszpanii też nie był spokojny...za dużo nerwów nas to wszystkich kosztowało...gdybym wiedziała, że tak wyjdzie to zainwestowałabym te pieniądze w coś innego

Quis , będzie tak , pójdzesz do pracy , on zostanie z dzieckiem ... ale zaraz jak wrócisz z roboty to on będzie mial coś ważnego do załatwienia poza domem i zniknie z=na 3 h bo mężczyźni NIENAWIDZĄ opiekować się dziećmi a jak to robią to myślą tylko o tym żeby jak najprędzej to z siebie zwalić

Gość anetkaodpowiada
jakbym nie miala rdzenstwa pewnie bym zyla dalej

Gość kottok
moj syn ma lat 17 i na drugie sie nie zdecydowalam. Syn nigdy nie pragnal rodzenstwa,a ja za dziecmi nie przepadam (syna uwielbiam :D) Nie zaluje decyzji.

Gość anetkaodpowiada
Moj mąż rzadko kiedy sie zajmował malą ale tak od niechenia widzialam ze ucieka

Gość meliskakakakak
ja urodze po 40, teraz to chce wybudowac dom.

wszystko zle nie generalizuj, moj facet uwielbia dzieci i chce miec ich jak najwiecej :d ale ja sie na to nie zgadzam :P

Gość meliskakakakak
noxelia-dla czego tak cie obrazaja te przyglupy ciagle?