Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daudio1405

PRAWIK26 . . .

Polecane posty

Gość daudio1405

Witam mam 26 lat i fortunnie lub nie, nie mam jeszcze pierwszej randki za soba, nie mowiac o czyms ponadto. I tak mnie to zycie uksztaltowalo, ze nie jestem zbyt kontaktowy. Wiec nie wiem czy w tym wieku ma sens rozpoczynanie tego tematu, czy nie? I czy bedzie mialo sens za 2, 3 lub 4 lata? Prosze o szczere opinie . . .

Gość bzdurrra........
mój brat ma 30 i tez mam wrazenie ze nidy z nikim nic :( ale wazne jest to ze chcesz

Gość daudio1405
A kto powiedzial ze chce?

Gość daudio1405
Chciec to ja chcialem 4, 5 lat temu, ale wstydzilem sie do tego przyznac . . . A teraz wstydze sie mniej, ale wiadomo . . . witalnosc juz nie ta . . .

Gość bzdurrra........
skoro pytasz o opinie i wczesniej topik z pytaniem załozyłes co kobietom sie podoba to mysle ze chcesz

Gość daudio1405
Ponadto zauwazylem ze otoczenie zaczyna sie nabijac . . .

W twoim wieku to tylko się położyć i czekać na śmierć. Ja jestem niewiele młodszy i leżę i czekam na śmierć. Nie zmienisz nic, przegrałeś życie i pogódź się z tym że przegrałeś bo inaczej się zadręczysz.

Gość daudio1405
Ja tamtego topicu nie zakladalem . . .

Gość bzdurrra........
z mojego brata też się nabijają :( Chciałam mu jakoś pomóc, rozmawiałam z nim wiele razy ale jakoś nic to nie dało... Powiedz mi jaka sytuacja była między twoimi rodzicami?

Gość bzdurrra........
up

Gość daudio1405
Jaka? Zarli sie. Z reszta do tej pory sie zra. Zreszta moja matka ostatnio czesto wyzywa mnie od nieudacznikow z tego powodu . . .

Gość bzdurrra........
No właśnie między moimi rodzicami też było źle a mama była nadopiekuńcza wobec mojego brata i myślę że to wszystko dlatego- prawdę powiedziawszy to mówiła mu co ma myśleć :( Takie rzeczy które tkwią w psychice ciezko jest zmienić:( ale powiedz czego sie boisz?

Gość daudio1405
Dodam ze pare razy bylem zaczepiany przez osobnikow plci przeciwnej, ale z jednej strony balem sie ze robia sobie ze mnie jaja, z drugiej zas raczej trzymam innych na dystans . . . A powa tym to bylo pare lat temu wiec juz sie nie liczy . . .

Gość daudio1405
Poza tym czulem sie troche jak neandertalczyk, indywiduum, osnbnik innego gatunku, nie pasujacy do samicy homo sapiens. A boje sie ze bfa sie ze mnie smiali, oraz ze umre nie wynoszac zadnych korzysci z tego zycia . . .

Gość bzdurrra........
a lubisz sam siebie? Bo dopóki sam siebie nie będziesz lubił i szanował to inni też nie będą :(

Gość daudio1405
No wlasnie moja matka mi zarzuca ze za bardzo szanuje siebie. Tj. jestem egoista

Gość bzdurrra........
a jestes?

Gość daudio1405
Osobiscie uwazam ze nie jestem. Nie, nie jestem.

Gość bzdurrra........
a na jakiej podstawie mama uwaza ze jestes? powiem szczerze moj brat tez jest tzn. mysli tylko o sobie. Sporo zarabia a tak naprawde zeruje na innych:(

Gość bzdurrra........
niedziel to moze twoja mama jest nadopiekuńcza i mówi ci jaki masz być? nie mówiła nigdy " dla dziewczyn trzeba byc takim , takim i takim"?

Gość bzdurrra........
Niedziel może zmień coś w swoim wylądzie? Nie obraź się za to o co zapytam- jesteś nieśmiały czy może mrukowaty?

Gość daudio1405
Jakby to powiedziec mam swoje plany na przyszlosc, a poza tym czesto jest w zlym nastroju, i wtfy sie trzepia byle czego i awanturuje o byle co . . .

bzdurrra........ No może i jest trochę nadopiekuńcza, jestem jedynakiem, ale bez przesady, wcale mi nie mówił jaki mam być. A zresztą... ja mam taki charakter że jej uwagi mam gdzieś, a jej przejawy nadopiekuńczości kończą się najczęściej moimi kłótniami z nią. Rodzice tu nie mają nic do rzeczy, urodziłem się zjebany i jestem zjebany... mam zaburzenia interakcji społecznej, nieumiejętność lub brak chęci współpracy w grupie, trudności w komunikacji niewerbalnej (ograniczone gesty, skąpa ekspresja twarzy, dystans fizyczny, zachwianie rozumienia bliskości do innej osoby, kłopoty z kontaktem wzrokowym) i tak miałem zawsze. Już nawet jaki 5 latek do przedszkola chodzić nie chciałem i się przed tym wzbraniałem jak mogłem byle nie iść do innych dzieci, dopiero jak mi z 6 latkami pozwolili się uczyć to się zgodziłem łaskawie chodzić do przedszkola.

Gość bzdurrra........
a pracujesz, spotykasz się ze znajomymi? Mieszkasz z mamą?

bzdurrra........ Niedziel może zmień coś w swoim wylądzie? Nie obraź się za to o co zapytam- jesteś nieśmiały czy może mrukowaty? Jestem introwertykiem z urojonym zespołem Aspergera.

Gość bzdurrra........
Niedziel ja ci mówię że to ma związek z mamą... moim zdaniem nic nie jest stracone, ale powinieneś pójśc do psychologa. Albo znaleźć jakąś grupę wsparcia.

Studiuję, do domu przyjeżdżam na weekendy, co tydzień, nieraz co dwa tygodnie, na święta państwowe i kościelne oraz na wakacje. Znajomi... mam dwóch kolegów, czasami się z nimi widuję na piwo albo na wódkę. Na studiach mam niespecjalny kontakt z ludźmi, od czasu do czasu na jakieś piwo z nimi pójdę jak po zajęciach wołają, ale nie mam do nich telefonów, itp i poza studiami to nie mam z nimi kontaktu. Lepszy kontakt mam z 2 kolegami ze studiów tylko.