Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daudio1405

PRAWIK26 . . .

Polecane posty

Gość bzdurrra........
to moze powinienes bardziej w siebie uwierzyć? powtarzaj sobie ze jestes zajebisty i wogóle, tylko przed lustrem :) naprawde pomaga

Gość bzdurrra........
ale wy jestescie tepe ... chłopak ma problem, potzrebuje pomocy a wy idiotki sie smiejecie

Gość daudio1405
Obecnie nie pracuje, ale teraz chwilowo. A nabijali sie ze mnie wlasnie znajomi z roboty. np. uslyszalem tekst typu, ze ,,pewnie litr by ze mnie zszedl''. A najgorsze jest to ze sie im wcale nie chwalilem: sami wyczuli . . .

Gość daudio1405
Poza tym najgorsze jest to ze kiedys myslalem ze to doda mi dlugowiecznosci, a ja normalnie po ludzku zaczalem sie starzec . . .

Gość daudio1405
W moim wieku jest juz raczej za pozno na pozbycie sie prawictwa. Ja bym jednak chcial zeby ludzie tego nie wyczuwali. Bo wiem ze jak to wyczuja to beda mnie gorzej traktowac . . .

Gość daudio1405
Ja sie nie uzalam, tylko wierzylem ze bede zyl wiecznie . . . A teraz wiem ze prawdopodobnie czeka mnie smierc, jak kazdego nie-prawika

Gość daudio1405
Brzydze sie dziwkami. Poza tym to wbrew pismu, a ja nie chce lapac syfa od jakis bulgarskich ,,kasztanek''

są jeszcze prezerwatywy :O masz dwa wyjścia: znaleźć sobie dziwkę, skoro o dziewczynę nie chcesz powalczyć albo dać nam święty spokój, bo szczerze, ale takiej ofiary, która nic nie robi, tylko jęczy nad swoim losem, to jeszcze nie spotkałam :O 🖐️

Gość daudio1405
Dodam jeszcze ze wogole brzydze sie kontaktem fizycznym, z drugim czlowiekiem

Gość daudio1405
Co zrobic, zeby ludzie nie wyczuwali tego ze jestem prawiczkiem? Tak zebym nie musial klamac?

Gość w tym wieku
i późniejszym są 2 wyjścia: albo pójdziesz na dziffki, albo zostaniesz już prawikiem do końca🖐️

daudio1405 W moim wieku jest juz raczej za pozno na pozbycie sie prawictwa. Ja bym jednak chcial zeby ludzie tego nie wyczuwali. Bo wiem ze jak to wyczuja to beda mnie gorzej traktowac . Ale tobie chodzi o prawictwo czy o samotność bo teraz to ja już nie wiem... prawictwo zawsze możesz stracić u kurwy kolego i jak tak zrobię po skończeniu studiów... ale to co boli to nie prawictwo tylko samotność. bzdurrra........ to moze powinienes bardziej w siebie uwierzyć? powtarzaj sobie ze jestes zaj**isty i wogóle, tylko przed lustrem naprawde pomaga A co mi to da? Kiedy nawet pamięcią nie sięgam kiedy jakaś obca dziewczyna się do mnie uśmiechnęła na ulicy czy na przystanku czy gdziekolwiek... o ile w ogóle kiedykolwiek się uśmiechnęła jakaś... a do innych to się uśmiechają raz na ile :O

Gość daudio1405
Bzdura. Nie musze isc na ,,dziffki'', aby nie zostac prawikiem do konca. A poza tym ja sie wcale nie bronie, przed tym zeby zostac prawikiem do konca . . .