Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a więc tak....

Jaka dziewczyna pasuje do tego chłopaka? Jaka moze byc w jego typie?

Polecane posty

Gość a więc tak....

Tak pytam z ciekawości, nie żeby mi się podobał, bo to jeszcze dzieciak :) aczkolwiek w jego wieku chłopcy oglądają się za dziewczynami, stąd pytam. ;) -16 letni chłopak, wysoki przystojny brunet, w szkole obraca się tylko w gronie kumpli z klasy, rzadko dziewczyn. -Chodzi do szkoly muzycznej, uwielbia grac na gitarze -umie swietnie tanczyc -jest szarmancki dla KAŻDEJ dziewczyny -zdaje sie byc niesmialy, niedostępny Uprzedzając głupie komentarze - mam 22 lata, nie chodze z nim do szkoły, to znajomy mojej siostry i trochę mi o nim opowiadała. bez owijania w bawełne, nawet jej się on podoba :P lecz podejrzewam ze nic z tego nie będzie, no ale cóż wypowiadajcie się :) jak coś mi się przypomni to dopisze

Gość laulenkaaaaa
Pedofilka:D

Gość sfdfdfdf
a hooj kto wie jaki ona ma gust tepoto, 22 lata i taka durna o zesz....

Gość dvfscdcds
jestes nienormalna czy niedorozwinięta?

Gość a więc tak....
No to powiem tak... wyobrażasz sobie kogoś np. rozwiązłego w zwiazku z osoba cnotliwą? Moze macie jakies doswiadczenie dlatego pytam, jak ktos przypuszcza cos to niech napisze... razem do czegos dojdziemy;)

Gość agnieszkaMD 217
nie za młody aby dla ciebie :D???? nie śliń się tak na chłopaczka :D

Gość a więc tak....
wyzej napisalam :D chociaz nie powiem, zly nie jest ale gdyby troszke starszy był to kto wie ;)

Gość a więc tak....
up

Gość Grzegorz Kleszcz
nie ściemniaj dziewczę zauroczył cię ale chyba zdajesz sobie sprawę, że nic z tego (na dłuższą metę) by nie było - chyba że ineteresuje cię zwykły romans - on by stracił z tobą prawictwo a ty byś miała młodziaka do czochrania po czarnej grzywie :D

Gość a więc tak....
mnie nie i całkiem szczerze mówię bo mam chłopaka :) nie gustuje w nastolatkach.. przesiaduje tutaj i dlatego postarałam sie nieco pomoc mojej sis

Gość a więc tak....
;)

Gość haha ja mam złe wspomnienia
z chłopaczkami z muzycznej, bo to pedałki zawsze. jak siadali to nóżka na nóżkę etc :P bleeee :P w moim typie byli muzycy z zamiłowania i pasji a nie ze szkoły muzycznej. wolałam takiego który sam się uczy a nie w szkole :P

Gość a więc tak....
uu no to lipa :P

Gość jarekcz- sąd ostateczny
Skarbie tego nigdy sie do końca niedowiesz dopuki sama niespróbujesz jakos go poznać , myśle że niema tutaj żadnej gotowej recepty,jeśli jest zamknięty w sobie nieśmiały to ty musisz spróbować zwrócić na siebie jego uwagę, niema na co czekać dzięn sądu ostatecznego jest coraz bliżej