Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan derektor

Byłem szkolną ofiarą - dziś jestem komornikiem.

Polecane posty

Gość pan derektor

i może jestem wrednym chooyem ale niebywałą przyjemność sprawiło mi pozbawienie dachu nad głową mojego dawnego prześladowcy razem z jego maciorą i bękartami 🖐️

Gość l'amar
i bardzo dobrze

Gość prowokacja na 100
bo żaden człowiek nie ma takiego szczęścia, aby mieć okazję się odegrać itd... :classic_cool:

Gość akurat się nie dziwię
bo agresja zawsze budzi agresję. Dzieci bite biją swoje dzieci, ofiary znęcają się nad katami. Stara prawda. A swoją drogą współczuję, że tylko coś takiego sprawia ci frajdę :(

Gość pan derektor
niektórzy mają okazję :) chociaż przyznam,ze trafiło mi się to trochę jak ślepej kurze ziarno :D teraz już wiadomo kto jest górą ;)

Gość akurat się nie dziwię
a tak na marginesie - dYrektor a nie dErektor :)

Gość prowokacja na 100
ale trzeba przyznać, że jeśli to co napisałeś jest prawdą, to masz charakter mimo tego co przeszłeś ;) zazdroszczę Ci troszkę tego.

Gość yioryjijgb
no i super. kazdy czeka na taka chwile zeby dokopac gnojowi, Tobie sie udalo, wreszzcie:) gratulejszyn.

Gość prowokacja na 100
do wszystko źle: glistą jest też ktoś kto dręczy innych :o

Gość hej hula hop
jestem za oko za oko :D :)

Gość pan derektor
specjalnie napisałem derektor przez E :) a gnojowi dokopałem ale to i tak za mało-ja wykopałem go z nory ale psychikę i tak mam zrujnowaną na całe życie nie będę o tym pisał, bo nie warto.

tamten też glista .. ale to były szkolne czasy ....tu jest dorosłe życie , poza tym te określenia ( razem z jego maciorą i bękartami ) ..... sznowny pan komornik to nie człowiek tylko jakieś wynaturzenie

jesteś człowiekiem bez kręgosłupa a świadczy o tym też to że szkolne przeżycia odcisnęły na tobie piętno na całe życie ... jesteś dla mnie nędzną kreaturą

Gość mąż mojej kuzynki jest
komrnikiem, udaję, że ich nie znam, wstyd przed sąsiadami, mieć taka gnidę w rodzinie.

Gość prowokacja na 100
tamten też glista .. ale to były szkolne czasy a co? dzieci to twoim zdaniem święte krowy? :o nikt nie ma prawa być zły, więc mi tutaj proszę nie usprawiedliwiać takiego skur... czyli albo każdy człowiek ma prawo błądzić (dorosły i mały) albo żaden z nich. takie stwierdzenia, że są jakieś "prawa wieku" to jakaś pomyłka (delikatnie mówiąc). właśnie przez ludzi, którzy usprawiedliwiają bachory jest źle w szkołach:o takich jak ty, więc zamiast wyzywać autora od glisty upewnij się, że sam nią nie jesteś :o

Gość Pewnie to prowo ale odp
Odegrałes się masz satysfakcję ale powiedz mi jak to jest gdy przychodzisz do kogoś widzisz biedę głód w oczach dzieci smutek i zabierasz ostatnie pieniądze które byłyby na jedzenie. Nie żal ci?

Gość prowokacja na 100
poza tym autor wykonuje tylko swój zawód

Gość wyizolowana odstajaca
Zazdroszczę ci. Ja wciąż czekam na taką szansę. Póki co, to się rozwijam. Z tego co zauważyłam to największym osiągnięciem większości z takich "prześladowców" jest ukończenie zawodówki...

Gość pan derektor
wszystko źle - gówno wiesz,nie wypowiadaj się a bachory wyrosną na pewno na takie same gówno jak ich ojciec-nie żal mi ich 🖐️ a ja zbyt dużo wycierpiałem przez 14 lat żeby zostawić taką okazję 🖐️

Gość prowokacja na 100
prowokacja .. widzę że znalazłaś pokrewieństwo duchowe w "osobie" autora ... no i widzisz... zabrakło Ci argumentów, bo wiesz, że nie masz racji. złych bavhorów nie powinno się usprawiedliwiać "szkolnym wiekiem". one nie są upośledzone, wiedzą, że źle robią...

Gość pan derektor
dokładnie tym bardziej że byłem gnębiony przez całe gimnazjum i technikum przez tę samą osobę i 'przybocznych' a technikum to przecież już dorośli ludzie i wiedzą co robią...

Gość aniol i diabel 2 w 1
oj chlopie:-( byles bity w dziecinstwie dotsaniesz na dobre za to co robisz:-P nigdy nic zlego nie uchodzi na sucho!!a ty po swoim opisie jestes gorszy niz margines normalnosci:-Pczyli takie pol facata pol debila:-(

Gość pan derektor
Dodam że wybzykałem jego żonę i 2 córki po kolei. :classic_cool:

Gość s s ss,,s,s,s,s,s
jasne komornik na kafe dla babek , wez sie chlopie lecz

Gość aniol i diabel 2 w 1
Byłem szkolną ofiarą - dziś jestem komornikiem. autorze to twoje slowa..powiny brzmiec..bylem szkolna ofiara-dzis mam posade mszcze sie ..jestem niby szccesliwy..nie mam zycia i jestem frustratem siedzacym na kobiecym forum:-(

Gość prowokacja na 100
tutaj nawet Jaruś Kaczyński przesiaduje :classic_cool: a ty się dziwisz komornikowi :D