Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowy pantofelek

Od miłości do..nienawiści

Polecane posty

Gość różowy pantofelek

Potrzebuję porady bo źle ze mną. Zostawił mnie facet. Ja 29 on 33 więc jak widac daleko od młodości, zdawałoby się ludzie są dojżali w tym wieku szczególnie faceci. Byliśmy 1,5 roku razem, był moją wielką miłością. Oczarował mnie i na początku było cudownie. Tyle wyznań z jego strony, tyle razy powatrzał że jestem ideałem, miłością jego życia, że zawsze marzył o takiej kobiecie i żonie. Wiadomo w związku są lepsze i gorsze chwile, ale to jest partnerstwo. I nagle od jakiś dwóch miesięcy zaczęło się psuc ale mam poczucie że on celowo doprowadzał do małych niesnasek za które zawsze mnie winil. Zaczal traktowac mnie jak przedmiot zrób, ugotuj, gdy polozylam sie po pracy na pięc minut głupie dogadywanie typu ty leniuchu, zawsze tyle śpisz ( gdzie nie spałam tylko chwilę odpoczywałam) Mniejsza, kiedy wyjezdzał na weekend do rodziców nigdy nie odpisywał na smsy, mówił że się czepiam. Po prostu wszystko zawsze moja wina, tak jakbym zaczela mu przeszkadzac. Zaczął mi dogadywac że tak naprawdę wszystko było dla sexu nie wprost ale to miał na myśli. Kiedy dwa tygodnie temu postanowiłam z nim porozmawiac powiedziec co mi lezy na sercu, ze widze że się oddalilismy, że mało czasu spędzamy razem. On oczywiście odebrał to jak atak i powiedział jeśli ci nie pasuje to znajdz sobie takiego który będzie z toba cały czas cos w tym stylu. Od tego czasu się nie odzywa, nie odpisuje na smsy, odrzuca moje połączenia. Powiedzcie mi jak ja mam się podniesc. Pozbierac jakos sie pozbieram chociaz duzo lez wyleje, ale jak można potraktowac tak bliska osobę w taki sposób? Napisał mi dzis smsa brzmiącego nie pisz do mnie! Czy on kiedyś będzie żałował swojego postępowania?

Gość różowy pantofelek
Proszę niech ktoś doradzi

Gość Mimiminka
Ja też ostatnio rzeżyłam coś co nie mieści się w głowie. Jak facet może być takim człowiekem (chociaż słowo człowiek o w niektórych wypadkach, a w tym napewno, komplement)... Słuchaj, ten chłopk, o którym piszesz to zwykły dupek i nie warto o niego zabiegać. W naszej kobiecej naturze leży wyjaśnianie wszelkich spraw do końca chęć zrozumienia, bycia fair, powiedzenia tego co się czuje od serca. Nie jest Cieie wart i nie warto już sobie nim zaprzątać głowy. Nie dzwoń tez do niego niech spada. Z Twoich opowiadań wynika, że specjalnie doprowadizł do takie sytuacji. Trudne jest pewnie to, że tak długo to trwało. Ale pomyśł w ten sposób, że moę lepiej teraz niż za dwa moze 5 lat a nie daj Boże po śłubie. Wiesz może nie powinnam tak pisać, ale jak ktoś robi komuś coś złego to to prędzej czy później do niego wróci. Nie wymierzaj sama sprawieddliwości - wiesz Pan Bóg napewno ma dla Ciebie dobry plan:) Trzymaj się :)

Gość hellow hellowoooo
Facet powinien zabiegać o kobietę - co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości. A nie doprowadzać specjalnie do kłótni i jeszcze całą winą oarczać Ciebie... Weź go zostaw... bo szkoda czasu na takiego pseudo dorosłego faceta...

Gość Missssiaaa
bardzo mi przykro. nie chce Cie smucic jeszcze bardziej ale wydaje mi sie ze on ma inna kobiete, typowe zachowanie. powinnas sie dobrze wyplakac, z kilka dni posmucic bo to tez potrzebne a pozniej zaczac zyc dalej, wziac sie w garsc i nie dawac wygrac smutkowi ktory bedzie Cie nachodzil bedzie a raczej musi byc dobrze!wyjscia Slonce nie masz!:)

Gość różowy pantofelek
Dziękuje wam za porady :) Bardzo mi smutno, jednak jak przeczytałam te mądrości to wiem że jakoś to będzie i macie rację. Tylko faktycznie my zawsze dązymy do wyjaśniania wszystkiego a oni się takimi dupkami okazują.

Gość alilala
i to jest w tym wszystkim smutne... możesz mówić sto razy a tu jak grochem o ścianę. 3maj się ciepło i nie daj się!:)