Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalka2200094

Samoloty tanich linii lotniczych...

Polecane posty

Gość Natalka2200094

Hej wszystkim.W wakacje mam lecieć do Londynu samolotem wizzair albo ryanair.Bardzo się boję ponieważ to będzie mój pierwszy lot w życiu.Leciał ktoś może tymi typami samolotów?Bo ja osobiście nie mam pewności co do nich..Boje się latać samolotem .W ogole nie mam pojęcia jak ja wejde na pokład:(Czy może ktoś tu leciał już?jakie wrażenia? mam się bać?

Gość Natalka2200094
czy nie bezpieczniej będzie biec za samolotem niż nim leciec?

Latałam Lufthansą, Lotem i Wizzairem i nie widzę większej różnicy w tych liniach. Wiadome, Lufthansa jest bardziej prestiżowa, jednak akurat na krótkie loty dają małe samoloty (90 osób), w których jest ciasno. Wizzair ma Airbusy A320 na 180 osób, w środku jest dość wygodnie. Do UK polecisz ok 2 godz, nie jest to długo i nie się nie stanie, spokojnie:) Tanie linie wcale nie są gorsze od tych drogich ;)

Gość Natalka2200094
Dzieki za słowa otuchy:)

Gość tylko trzeba uważać
bo nie wiadomo, jak anie linie dbają o te swoje samoloty. wystarczy małe niedopatrzenie i...

Latam Wizzairem do Sztokholmu. jestem zadowolona. glowa do gory !!! bedzie dobrze. jesli bedzie ladna pogoda usiadz przy oknie- bedziesz miala niezle widoki

Gość tylko trzeba uważać
*tanie

Gość kcjkdjkajdcks
ja w tamtym roku lecialam wizzairem do dortmundu. jak widac zyje i mam sie dobrze ;)