Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapłodniona 17 latka

ciąża mam 17 lat płacze bez stosunku

Polecane posty

WITAM WAS WSZYSTKICH SERDECZNIE MYSLIĘ ZE POMOZECIE MI OTÓŻ PÓŁTORA TYGODNIA TEMU POSZŁAM SIĘ ZAŁATWIĆ DO KIBLA ... I JA ROBIŁAM WIECIE CO ... NIE BEDE TUTAJ MOWIC( ODCHODY) NO I TAKIE DUZE TO BYLO ZE WODA MNIE Z KLOZETU OCHLAPAŁA A PRZEDE MNĄ BYŁ TATA W ŁAZIENCE I ON NIE SPUSZCZA WODY JAK SIĘ ZESIKA DO KIBLA A MYSLE ZE CHYBA TE SIKI NA MNIE WTEDY OPRYSKAŁY I WIECIE MOJE NARZADY OPRYSKAŁY A W WODZIE BYŁY PEWNIE PLAEMNIKI :( I JESTEM CHYBA W CIOAZY BO 2 DNI SPOZNIA MI SIE OKRESU ;(

Gość jaja se robisz ?
Bo jeśli poważnie pytasz, to zapewniam Cię, że takie coś nie miało miejsca na pewno, żebyś zaciążyła.. Swoją drogą kłania się nam kurna edukacja seksualna nastolatków w szkołach. Jedne się bzykają z kim popadnie i wierzą w bzdury przeczytane w bravo, a inne mają tego typu kłopoty..

ja nie mam czasu na robienie jaj ;( nie mam edukacji sekusalnej bo szkoły wolą robic religię jakies bezsensowne tematy ;/ nie moja wina

Gość hlkmeekmefkml
nastepnym razem przed kupa nakladz papieru toaletowego nic nie plusnie;)

ale jestem w ciązy czy nie ?

Gość ludzieeeeeeeeeeee
przeciez to prowokacja, podszyw

LEPIEJ JAK MASZ GŁUPIO GADAĆ, ŻE PROWOKACJA TO LECZ SIĘ !!!!!!!!!!!! JA TUTAJ CIEPIĘ ;( A TY SIĘ ŚMIEJESZ ZOBACZYSZ ZŁO POWRACA ALE JEST SILNIEJSZE DWUKROTNIE

Gość jaja se robisz ?
nie nie jesteś. Na milion procent nie jesteś. Trochę Cię rozumiem, bo kiedyś też byłam bardzo młoda, też nie wiedziałam więcej od Ciebie - taką samą ofiarą polskiej edukacji byłam jak i Ty, o ile to nie prowo.

No wiesz w szkole nie uczą tego a potem są ciąże nawet w gimnazjum ! A szkoła uczy często niepotrzebnych rzeczy! A ostatnio była ankieta anonimowa bo mają zrobić takie zajęcia wiesz o seksie to bym chętnie chodziła. Dzięki za wszystko!!!!!!!!!!!!!

Gość jaja se robisz ?
Spoko ;) Tylko dziecko nie czytaj Bravo - jak masz problem to poszukaj w goglach ale nie wierz w bzdury :P a nastepnymi razami, zeby się nie martwić, to spłukuj przed posiedzeniem :P I po też, oczywiście :P

Gość jaja se robisz ?
Gin ? Sluchaj, z problemem pt : czy mogłam zajść w ciążę, siedząc na kiblu po ojcu ? Sory, ale nie chciałabym ryzykować zamknięcia w psychiatryku - a gin ma sporo roboty z chorymi kobietami, niż żeby jeszcze małolaty zatruwały mu dupę wizytami z pytaniami, na które tak na dobrą sprawę dzieciaki powinny otrzymać odpowiedź w domu lub w szkole. Jesli się laska chce brać za seks, lub ma problem zdrowotny, to oczywiste i zrozumiałe, że lekarz, ale żeby lekarzem braki w podstawowej wiedzy o życiu, jaką powinno się wynieść z domu załatwiać to lekka przesada.

Gość Nie będę mówić to napisze
Ten fragment jest szczegolnie dobry: "NIE BEDE TUTAJ MOWIC( ODCHODY) " :classic_cool::classic_cool:

Gość jaja se robisz ?
Lepiej, żeby dowiedziała się takich rzeczy w domu lub szkole niż czytała w internecie. Pomijając, że służba zdrowia jest jaka jest, a dziewczyna 17 letnia może nie mieć kasy na prywatną wizytę. A jak już przyjdzie z takim problemem, to lekarz zwyczajnie może skasować za wizytę i ją zlać..

Gość jaja se robisz ?
Najlepiej odpowiedzialnością za uświadomienie dorastających dzieciaków zrzucić na barki lekarzy, kościoła i kogo tylko się da, zamiast zająć się tym w rodzinie.

Gość jaja se robisz ?
hehe moim zdaniem ten kawałek może świadczyć, że ogól tekstu nosi w sobie cechy autentyzmu :P

Gość korabol
ciąża to radość!! Nowe życie w Tobie rośnie!! To nic, że poczęte z sedesem. Małe gówienka też TRZEBA!! kochać.

Gość maaaaaaaaaammmmmaaaaaaaaaa
nie jestes w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okres z nerwow ci sie spoznia

Gość jesli chcesz karmic piersia
glupkowate provo:P to musialabys te wode zaladowac do strzykawki,wsadzic ja sobie gleboko w pochwe i wprysnac sobie:P A i to prawdopodobienstwo zajscia w ciaze bliskie zeru,bo tam tych plemnikow byloby tyle co kot naplakal:P predzej jakas bakteria by sie rozwinela...