Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sggsgsg

W sumie myślałam ,że w puszczalstwie nie ma nic złego

Polecane posty

Gość sggsgsg

http://www.wiocha.pl/79522,Mysle_ze_tego_nie_trzeba_komentowac#comform ale jak się jednak przyglądam temu z boku :O... coś nie tak :O

Gość Keram*
wiocha to nie umieć wklejać linkow

Gość dorianna
hahahahhahahahhaha autorko dzięks dawno się tak nie u śmiałam":D:D:D:D:D zajebiste buahahha :D

Gość wiocha to jest wierzyć
ślepo w każdy gówniany obrazek: ja też mogę taki na poczekaniu zrobić, w którym będzie rozmowa prezydenta Komorowskiego, który blaga o pozwlenie na zrobienie laski komuś z kafeterii i co, też uwierzysz? Dla mnie najbardziej wiarygodna wersja powstania tego obrazka jest taka: wieśniak z wiochy chciał się dowartościować, więc założył sobie konto i wyrywał facetów na niewiarygodne teksty. Jego rozmówca, nie to że nie chciał laski, ale miał więcej oleju w głowie i widział na kilometr, że ktoś go podpuszcza i jaja sobie robi. Wieśniak wstawił na swój portal screen, a że tam siedzą ludzie jego pokroju, to wszyscy potraktowali śmiertelnie poważnie sytuację.

Gość wiocha to jest wierzyć
Społeczność wiochy.pl ani razu nie skomentowała tego, że ów facet robi sobie zdjęcie bez głowy z gołym torsem i wstawia to jako swój awatar - to, że doszło do tego etapu rozmowy też coś o nim świadczy - ale to za daleko idące rozumowanie jak na tę stronka.

Gość zainteresowany zakupami
debil co się nie zna na prawie takie obciągańsko stracił :D

Gość hjkkijghbkig
co jak co ale to gówniara czemu nikt nie czepia się facetów? te tępe chooje sami je namawiają lub wdają się w takie rozmowy jak by nie było ''popytu' to by tych małoletnich obciągarek nie było tyle

Gość sggsgsg
ok, czy rozmowa jest prawdziwa czy nie - wiecie ,że pełno takich