Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlossssssssnica

czy moglibyście ?

Polecane posty

Gość zlossssssssnica

moglibyście mi podsunąć co wypada a czego nie na spotkaniach z facetem którego się zna ale niezbyt ? tzn . nie wiem czy wypada gadać o związkach, jakiś swoich lękach, albo rodzinie, czy rozmawiać o seksie ogólnikami, czy mówić zamiast penis 'fiutek' albo dupa. ja serio nie mam doswiadczenia z facetami takze nie wiem ... jakby mi to jakoś ktoś sprostował ...:D

Gość zlossssssssnica
ytyttytytyty

Gość zlossssssssnica
nooooo !

Gość iii tak!
chyba zbyt osobistych pytan powinnas unikac jesli to poczatkowa znajomosc a tak to wyczaisz sama o czym mowic a o czym nie. Powodzenia :)

Gość iii tak!
a jeszcze zwroc uwage jak on sie wyraza jesli on uzywa slowa d**a to ty nie masz sie co obawiac wal smialo :D

Gość zlossssssssnica
haha dzięki za odpowiedz ;) no ja raczej podświadomie paplam o seksie, tzn tak dwuznacznie zawsze mówię i nie wiem czy on może mnie przez to traktowac jak obiekt seksualny... dlatego nie wiem co wypada a co nie.

Gość iii tak!
Ha moze on sam lubi takie tematy? :D aryzykuj a sie dowiesz :D

Gość zlossssssssnica
chyba mnie traktuje jak obiekt seksu, bo na mój widok ze środkowej kieszeni jego spodni wydobywa się pyton lubieżnie uśmiechając się do mojej pusi

Gość zlossssssssnica
nie wiem jaką satysfakcje maja podszywy ? spadaj. ____ hmmm, no lubi takie tematy z resztą ja też. ale czasem przesadzam.

Gość iii tak!
a to jak lubi to spokojnie nie masz sie co tym martwic :) a jak mowisz ze zdarza ci sie przesadzic to po prostu kontroluj slowa ktore wypowiadasz :)

Gość zlossssssssnica
albo gadać mu,że mi brak miłości ? może sobie pomysleć,że chcę wzbudzić litość w nim ? bo czasem mnie tak natchnie na taką szczerość i gadam takie smuty :)

Gość iii tak!
jemu z pewnoscia tez tego brak :) hm litosc? raczej nie wiesz przynajmniej jestes szczera :D

Gość zlossssssssnica
no brak jemu. ale zaś taka szczerość nad szczerościami nie jest dobra bo czyni mnie to otwartą księgą, a facet powinien odkrywać ją, i przewijać kartki jesli ją interesuje ... ja to zbyt oczywista jestem...:C ale dzieki :)