Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pulpecik_19

dieta amerykańska od 18.06.2011

Polecane posty

Gość Pulpecik_19

Witajcie kochane forumowiczki. Dietę amerykańską stosowała moja koleżanka, schudła na niej 4,2 kg w 5dni. Wiem, że nie jest to dieta zdrowa i pewnie większośc z Was zmiesza mnie z błotem. Bynajmniej nie mam nic do stracenia... 72kg 163cm wzrostu... nadwaga kolosalna. Po tych 5 dniach chciałabym przejśc na dietę 1000kcal. Po co chcę się odchudzac? Jest mi poprostu wstyd przed szczuplejszymi koleżankami, wstydzę się założyc spodenki, miniówki, a o pojechaniu nad wode i rozebraniu się już nie mówię. Wraz z ukochanym i jego znajomymi w lipcu jadę nad jezioro, dziewczyny chłopaków są szczuplutkie, a ja taki pulpet :( Mój facet też jest szczupły, moim zdaniem przystojny. Więc po częsci chodzi też o niego.Chciałabym wyglądac lepiej i dla niego i dla siebie. Dodam że od miesiąca dbam o włosyi paznokcie, wczesniej miałam to gdzieś jak wyglądam. Paznokcie urosły mi długie i włosy wyglądają lepiej, pozbyłam sie trądziku itd...Wracając do diety chciałabym do wyjazdu schudnąc z 8kg. Więc od jutra dieta amerykańska przez 5dni, a później 1000kcal.

JADŁOSPIS DIETY AMERYKAŃSKIEJ I posiłek 10.00 - filiżanka kawy + trójkącik serka topionego II posiłek 12.00 - jajko na twardo/miękko + pomidor III posiłek 14.00 - duże jabłko IV posiłek 16.00 - 20 dag twarogu + ogórek lub papryka godz. 20.00 kieliszek wytrawnego wina, może byc sok pomidorowy co do tego serka topionego rano to zjem zamiast niego jajko na miękko. Niestety nie kupiłam dzis, kupie jutro i będzie na następny dzień zgodnie z jadłospisem

widzę ze nikt się nie namyślił :) no niestety ja dziś na mż, brak pomidorów, serka i jabłek w lodówce, jak narazie zjadłam 2kiwi i przygotowuje warzywa na patelnię ;)

Hej, ja stosuję tą diete od wczoraj, da się żyć chociaż wieczorem było ciężko... ogólnie to na diecie jestem od 3 tygodni, schudłam 4 kilo, a od wczoraj ubyło mi kolejne pół kilograma... hihi... oprócz tego ćwiczę 1,5 dziennie...

Gość jęczybuła
to już ten rakotwórczy Dukan brzmi lepiej

Gość magda4911
hejka, ja zaczynam te dietę od dzisiaj. Za miesiąc mam ślub i chciałabym zrzucić tak jeszcze z 5 kilogramów. Mam organizm wyniszczony przez różne diety i ciężko mi teraz cokolwiek zrobić ale i tak warto spróbować. A jak idzie Tobie Pulpecik_19? Jakieś rezultaty?

Gość magda4911
Jest tylko mały problem, mam bardzo nieregularny tryb życia i ciężko mi się dostosować do tego planu godzinowego więc z tym może być problem, ale i tak spróbuję.

ostatnio nie wytrwałam na tej diecie, wracam do niej.Soboty i niedziele jem 1000kcal, od poniedziałku do piątku amerykańska. Dzis wyjątkowo pomimo tego że jest sobota trzymam się jadłospisu diety amerykańskiej.

Dzis troszke pozmieniałam menu i godziny posiłków 12.00 serek topiony i kawka 14.00 rosół z łyżką klusek 16.00 bedzie jajko na twardo z pomidorem 18.00 bedzie twarożek z jakimś warzywem 20.00 kubek barszczyku instatnt ( zamiast wina ) barszczyk bede piła codzień.

Gość glupia ta dieta
i widzę że nic nie piszesz że coś schudłaś :D zamiast śmieciowego żarcia zjedz coś co ma mało kalorii, przynajmniej się najesz.....barszczyk instant ...:D

Gość magda4911
Ja chciałam na wytrwać na tej diecie, ale nie wyszło mi kompletnie. Zacznę jutro od nowa. Tym razem się lepiej postaram. A może by tak dietę norweską...? ktoś się dołącza?

Schudnąc schudłam, aktualnie ważę 69kg więc nie jest źle :) 3kg mam na minusie. Stopka jest nie aktualizowana :)

Witaj madziu ja pociągnę dietę amerykańską przez tydzień a później zobaczę :) jutro czeka mnie 1000kcal

Ja zrezygnowałam z tej diety ponieważ chodziłam głodna a w tydzień ubyło mi tylko pół kg.. Wróciłam do diety owocowej. Powodzonka dziewczynki:)

Gość magda4911
ja mam kryzys dzisiaj taki ogólny i wcinam lody... jakie dobre:)... dieta amerykańska chyba nie dla mnie, zdecydowanie nie dla mnie... Od jutra wrócę na dietę norweską, przynajmniej na tej głodna nie chodzę i łatwiej mi ją dostosować do mojego trybu życia... trzymajcie się wszystkie dziewczyny na diecie