Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może potem

Napiisalem 2 ksiażki, ale pije sam.

Polecane posty

Gratuluje odwagi w wydaniu swojej książki. Ja kiedys napisalam ksiazke (po formacie juz jej dawno nie ma), pare(nascie/dziesiąt) opowiadań i wiele wierszy ale nie mam odwagi tego wydac - nielicznej publice (bo nielicznych dopuszczam do mojej twórczości) utwory się podobają ale jakoś nie wierze w siebie, mimo to, na tyle zeby je wydac. Gratuluje, że się na to zdecydowałeś.

Gość ,.,.,
Pod ''antisocial" wiele mozna zmiescic. Mialam na mysli kogos, kto w doopie ma reszte spoleczenistwa? Dobranoc, ledswie siedze 🖐️

Gość może potem
Do Gosia... ( piszę teraz prawie po ciemku , bo moja żona dawno temu już poszła spać. A jestem już po paru...) Słuchaj przegladają c niektóre wypocinki( domorosłych ) pisarzy widzę siebie lat termu 15 - scie. Wiadomo karzdy piszący małolat ma chistorię która jak dla niego jest jedyna w swoim rodzaju .]Potem dochodzą inne sprawy( palant z wydawnictwa który nie ma pojęcia o pisaniu, ale jest nie wiadomo poco) Temat, który chcesz pokazać musi być mocny, tak jak otaczające nas życie. Uwież mi że temat wampirów już nie chwycą, tak jak inne dziwadeolka. najlepiej jak sama opiszesz coś co przeżyłaś albo spotkasz meneka , albo innego ( wartościowego czlowieka) o ktorym coś napiszesz. Ale wiadomo, najgorszy zawsze będzie palant z wydawnictwa to taki analityk z banku któr5y przyznaje kredyty na marzenia nie mając pojęcia co tak naprawde analizuje. powodzenia.

Gość może potem
taka prawda jeśli chodzi i bogatych pisarzy.

Gość może potem
Idęm chyba spać , albo może jeszcze zaooże kolejny temat o ksiązkach. W naszym kraju 1/3 czy7ta , Yto wyjaśnia wszystko.