Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sutlive

podziękowania dla gości- wesele

Polecane posty

co dać? odpadają aniołki, pudełeczka z cukierkami czy miugdałami bo to oklepane. Chcę coś oryginalnego ale taniego. Jakie sa wasze pomysły?

Gość gdgd
kup im po worku marihuany a wszyscy będą szczęśliwi

Gość kocham księdza
kurzą kupe w pudełku po zapałkach , tanie i symboliczne ,przewiązane kokardką

Gość te podziękowania to wiocha
straszna

wiocha dla tych którzy schapani zapraszają gości zeby wesele sie wróciło a na drugi dzien z gośćmi na ulicy nie powiedza sobie czesc

Gość niedobry mężu
nieprawda, byłem ostatnio na weselu we Włoszech i też dostałam tzw. "bombonierre" wpisz sobie w google i wybierz :)

Gość niedobry mężu
dostałem stringi różowe używane panny młodej do wąchania :)

Gość niedobry mężu
podszyw ;/ ja dostałem takie duży piękny świecznik z kokardką i konfetti opakowany w pudełko prezentowe :)

Moje wesele kosztowało ok. 7000zł, była na nim garstka ludzi i oczywiście się nie zwróciło. Nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby myśleć tymi kategoriami. Goścmi byli głównie studenci, więc to dość oczywiste, że nie stać ich było na drogie prezenty i tego nie oczekiwaliśmy. Chcieliśmy się po prostu bawić z ludźmi, których lubimy. Dla mnie te prezenty-podziękowania to tandeta. 🖐️

nooo jasne byłeś ostatnio we włoszech tylko we włoszech od lat jest taka tradycja ja 15 lat temu pracowałam tam i się załapałam na wesele i podziękowania w postaci foczki ceramicznej z migdałami,do polski z opóźnieniem docierają takie rzeczy no i w polsce są tandetne aniołki gipsowe .....

kazdy patrzy na to swoimi kategoriami. Dla mnie tandetą jest to gdy ide na wesele i nie ma co jesc i wszystko najmniejszym kosztem jest zrobbione.

perwersja ma rację proszę nie bluźnić na kulturalnym forumie

Gość niedobry mężu
Perwersja - takie wesele gdzie do jedzenia są kanapki i ciasto +alkohol a później wszyscy rzygają jak koty

Ale Wy jesteście ograniczeni. :D Chyba napisałam, że było niewielu gości. :D Zresztą, w dupie mam co sobie myślicie. Dobranoc! 🖐️

rachunek jest prosty. 7000 co mnie kosztuje cała oprawa. Fotograf, kamera , grajki, wynajem auta a gdzie tutaj mówić o obiedzie dla gosci

napisała garstka ludziów nie?

Gość oj tam oj tam :)
każdy urządza tak jak lubi. Jeśli ktoś lubi duże imprezy i ma na nie kasę, to niech się bawi :) ale kiepsko, jak się urządza wesele i liczy "czy się zwróciło" ;/ albo jak się postarasz a i tak tyłek obrobią ;/ co do podziękowań - najprostsze to chyba słodycze, ale fajnie jak takie ekskluzywne...są takie firmy, które ręcznie czekoladki wyrabiają ;)

Nie no bez przesady, nie sama woda. Były też suchary. A na deser ja każdemu męskiemu gościowi zrobiłam loda, a mąż każdej kobiecie minetę.:classic_cool:

Gość oj tam oj tam :)
heehhe to jak masz skąpić, to nic nie dawaj ;p albo wiem, każdemu kupon totolotka, może ktoś wygra ;)