Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiavongosia

prace dyplomowe..

Polecane posty

Witam. Mam pytanie zwlaszcza do osoby ktora odpisala mi na podobny wątek, a jej nick to "powiem prawde" - ale bylabym takze wdzieczna za odpowiedzi innych osób. Czy nie zdarzyło wam się, (pytanie do osób które zajmują się pisaniem takich prac), że ktoś nie skorzystał z waszej oferty ponieważ obawiał się, że cena jest za niska i za nią może iść zła jakość? Czy nie balibyście się (pytanie do całej reszty :) ), że, gdybyście kupili prace dyplomową, za małą kwotę mogłaby ona być do niczego?? Zasadniczo stawiam w tym pierwsze kroki i moze nawet bym jednak przebolała obniżenie stawki ale czy to nie byłoby, dla klientów, podejrzane zgodnie z zasadą, że jak coś jest dobre to musi kosztować??

Gość skad ja to znam!!!
ja bym sie w ogole bala kupowac taka prace :O przeciez sie podpisuje oswiadczenia pod KK ze pisane bylo samodzielnie!

Ja wiem ze sie podpisuje ale, jak widac, sa tacy co kupuja - tylko chodzi mi o to czy tacy nie boja sie ze tansza praca moze byc do niczego?? zastanawiam sie w dalszym ciagu jak sie ustosunkowac do kwestii ceny...

Gość mloda780
kupilam mature z polskiego, bo chcialam sie skupic na nauce na inne przedmioty i musialam prace poprawiac , bo byla do dupy :o nie polecam , lepiej samemu napisac

Gość skad ja to znam!!!
taka prawda ze zawsze jest ten strach czy praca jest drozsza czy nie, najczesciej "po znajomosci" mozna pewnie znalesc chetnych bo do takich obcych podchodzi sie z rezerwa, wiele razy slyszalam ze ktos kupil prace i potem wykryto tym programem Plagiator ze polowa zerżnieta z internetu :O

Gość już pomijając wszystko inne...
1. Cena świadczy o jakości, w każdej branży. Nie pójdziesz chyba do dentysty, który bierze 5 zł za implant? Tak samo strach kupić pracę za niską kwotę. Skoro ktoś nisko się ceni, widocznie ma powód. 2. Mam nadzieję, że nie zamierzasz pisać prac humanistycznych. Twoja interpunkcja jest fatalna.

Gość może potem
Gosia!

Wyobraz sobie ze na interpunkcje, styl pisania itd to zwracam uwage jak pisze prace a nie luzne wypowiedzi na forum. Wyobraz sobie tez, ze napisalam juz kilka prac z literatury i kazda z nich zostala swietnie obroniona. Pozory mylą. Nie, nie pojde do dentysty ktory bierze za implant 5zł ale praca dyplomowa, z zasady, jest droga i nie kazdego stac na wydanie kilku tysięcy na nią - jak i nie każdego stać na implanty. Początkowo pisałam za 1300 magisterki, 1000zł licencjaty. Trochę ich było ale teraz jest martwy sezon a spotkałam się ze zdaniem ze jestem droga wiec postanowiłam cene opuscic. Tylko zastanawiam sie czy to ma sens.

Gość skad ja to znam!!!
tak jak ktos wyżej napisal cena czesto jest wyznacznikiem jakosci, perfum na 15 zl a za 150? whisky za 40 a za 180? zapodaj taka cene zeby nie byla za wysoka ani za niska ale jednoczesnie by byla konkurencyjna

Cześć gosiavongosia :) Ja, tak jak już wspominałam, biorę 10 zł od strony. Myślę, że to dobra cena jak na początek takiej "działalności". No ale wiadomo, od kogoś obcego możesz zawołać więcej. Jest dużo osób i firm oferujących takie usługi, dlatego myślę, że należy zorientować się, ile biorą konkretne firmy ( z tego co wiem ok 15 zl za stronę) i po prostu wyposrodkować cenę, by przyciągnąć zainteresowanych.

Tzn jaką?? Właśnie na tym polega problem ze ceny na rynku sa tak roznorodne (jedne firmy się ogłaszają za 2,5tys a gdzies widzialam strone internetowa na ktorej ktos sie oglaszał,że, na przykład, 40stron opracowania licencjatu to koszt około 480zł) ze trudno jest wybadac jaka cena nie jest ani za wysoka, ani za niska ale jednoczesnie konkurencyjna. Dlatego wlasnie prosze was o pomoc.

Boże, Bogu dzięki,"powiem prawdę", że tu weszłaś. Powiedz mi, od kiedy Ty brałaś 10zł? Tak woogole od ludzi. Po naszej ostatniej dyskusji doszlam do wniosku ze opuszcze cene z 20zł za stronę do 15 - odpisałam dziś jakiejś dziewczynie że mogę jej napisać 40stron opracowania za 600zł - i zero odzewu. Za dużo, za mało, czy jak?? Bo ja już głupieję...

"Wyobraz sobie ze na interpunkcje, styl pisania itd to zwracam uwage jak pisze prace a nie luzne wypowiedzi na forum. Wyobraz sobie tez, ze napisalam juz kilka prac z literatury i kazda z nich zostala swietnie obroniona. Pozory mylą." Sratatata. Na forum to sobie można, jeśli już, pominąć wielkie litery i popełnić parę literówek. Za to ty popełniasz BŁĘDY. Nie powiesz mi, że twój mózg inaczej działa przy pisaniu pracy dla kogoś, a na forum nagle głupieje i każe ci zapominać o zasadach pisowni :D "Nie, nie pojde do dentysty ktory bierze za implant 5zł ale praca dyplomowa, z zasady, jest droga i nie kazdego stac na wydanie kilku tysięcy na nią - jak i nie każdego stać na implanty." Zadałaś pytanie, to masz odpowiedzi. Po co się rzucasz i bronisz swojego zdania? Uważasz, że z jakiegoś powodu powinnaś nisko cenić swoją pracę, to zapewne masz rację. Z zasady, to każdy powinien pisać pracę sam. Jeśli jest na to za głupi, to niech płaci. A jeśli tobie się tak nudzi, że masz ochotę wspierać lenistwo i tępotę za półdarmo, to to rób i nie pytaj na forum

gosiavongosia 10 zł wzięłam od koleżanki, młodej mamy z 2 dzieci, wiedzialam, ze jej sie nie przelewa. Ale teraz biorę różnie, w zależności od trudności pracy-od 12 do 14 zł za stronę.

No dobra ale jak ja zawołam te 14 czy 15 (minimalna roznica) czyli np za 40stron 600zl a ktos znajdzie 400zl za 40stron to czy nie przegram? Tak mi sie chorendalnie nudzi ze zeszlabym juz nawet do tych 10 zl (paranoja, za maturalne bierze sie 30 za strone a waga pracy duzo mniejsza) ale sie boje ze ktos dojdzie do wniosku ze "ja jej nie wezme, cos tu jest nie tak, za tania jest, pewnie bedzie gniot". Z drugiej strony ktos moze chciec kupic prace ale nie miec tysiaca czy dwoch na wydanie...

"chorendalnie" O KURWA :O Myślę, że to załatwia sprawę jakości pisanych przez ciebie prac.

Gość MarrrrtuCHA4567
i ktoś ma ci płacić za to że masz worda? buuuuhahahaha, on czy ona teź ma i może sobie takie gówno samodzielnie napisać

Gość fsdgfhgj
Trzeba się cenić ale bez przesady. Nie masz firmy, nie musisz płacić zusu, więc nie powinnaś brać tyle samo co ludzie, którzy mają firmę. Poza tym to prawda, że ludzie nie doceniają jak dostaną coś za tanio...

Gość grabarzmistrz
A jesli to jest praca z socjologi albo marketingu czestop trzeba przeprowadzic jakies badania ankietowe albo z zarzadzania pisze sie na przykladzie konkretnej firmy instytucji to jak wtedy napiszesz taka prace

Gość SW 1313
Napiszcie sami. Może się kurwa czegoś nauczycie w końcu, jebane tępaki.

Gość gość
Praca nt/ polskiego rynku usług logistycznych i jego dynamice rozwoju. Praca oceniona na 5!! Praca jest dosyć obszerna zawiera 80 stron wraz z bibliografią, przypisami, etc. Osoby zainteresowane na prawdę solidną pracą proszę o kontakt: ezop1990@op.pl