Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GovernmentHooker

Chciałabym wyjechać z chłopakiem na 3 dni, ale...

Polecane posty

Gość GovernmentHooker

Witam. Jak powyżej jest napisane, chciałabym wyjechać z chłopakiem na 3 dni, ale problem w tym, że między nami jest dość duża różnica wieku (ja mam 16 lat, mój chłopak 25), znamy się 3 lata, między nami jest bardzo dobrze. Wiem, co sobie pomyślicie o tym, ale to nie w tym rzecz. Chodzi o to, że nie wiem, co powiedzieć mamie. Oczywiście narazie nie chcę jej mówić o moim związku, ale muszę coś wymyślić, żebym mogła pojechać, bo bardzo chcę. Nie wiem co mam robić...

Gość Anitaaaa39
prawdę powiedz :P kłamstwo się wyda czy wcześniej czy pózniej

Gość GovernmentHooker
Narazie nie chcę. Nie wiem jak w ogóle mam zacząć rozmowę...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoa
Jak byś powiedziała to moim rodzicom, to byś na pewno sobie wyjechała.. do pokoju sprzątać i zero wyjść z domu ;)

Gość GovernmentHooker
Moja matka by mnie do Kongo wysłała, bylebym z nim się nie spotkała.

A liczysz się z tym, że będzie chciał się kochać a później mu się znudzisz? :) Facet to zdobywca - jak zdobędzie dziewczynę, osiągnie swój cel to często mu przestaje zależeć, zmienia się. Nie wiadomo, czy on widzi w Tobie swoją kobietę czy tylko jest zauroczony ;)

Gość GovernmentHooker
Znam go 3 lata, wiem, co on przeszedł z kobietami, powiedział, że nie chce ode mnie seksu i myśli, że ja od niego też tego nie oczekuję narazie, wszystko w swoim czasie.

Gość GovernmentHooker
Też o tym myślałam, ale moja mama jest strasznie dociekliwa. No cóż, trzeba ruszyć trochę główką, bo wyjazd niebawem. :x

Gość możesz powiedzieć że jedziesz
na kolonię oazową, gdzie będziecie mieli wieczorne apele jasnogórskie i codzienne dyskusje o aborcji - ale to głupi pomysł, dlatego że w ten sposób narażasz swojego chłopaka na dość poważne zarzuty o uprowadzenie Cię. Nawet jeżeli sprawa koniec końców skończy się dobrze, to takie coś w papierach nie jest potrzebne nikomu, kto planuje jakąkolwiek karierę, pracę i dorosłe życie. Np. za 10 lat ktoś porwie i zamorduje dziewczynę z sąsiedztwa, której na oczy Twój chłopak nie widział - będzie podejrzany. Jeśli sprawa dojdzie do pracodawcy - może być różnie. A może być jeszcze gorzej, jeśli: podczas wyjazdu zupełnie przez przypadek złamiesz sobie rękę, ukąsi Cię wąż, potrąci autobus...

A ten wyjazd to nie może być na prawdę większą paczką plus On? Wtedy będzie Ci łatwiej bo zataisz przed mamą jedynie fakt jego obecności Jak udało Ci się to 3 lata ukrywać? :D

Gość GovernmentHooker
Też tak myślę... Już całkiem się pogubiłam, naprawdę, nawet nie wiem, czy nie warto zakończyć tego związku...

Gość GovernmentHooker
No normalka, ciche spotkania u niego w mieszkaniu. :D Właśnie chciałam ze sobą zabrać koleżankę, do której mama ma zaufanie.

Wiesz.. każdy facet tak mówi, że nie oczekuje :) A atmosfera robi swoje.. będziecie sami itd. :) Zobaczysz, co mówię ;) Będzie klimacik i się zdecydujesz może jednak - on do niczego nie będzie Cię musiał zmuszać. A że facet ma 25 lat to doskonale wie, co zrobić, by dziewczyna chciała.

Gość GovernmentHooker
Oczywiście zdaję sobie z tego sprawę, że prędzej czy później i tak to się stanie. ;) I nie jestem w sumie temu przeciwna, wiem, że jest jedynym facetem któremu mogę na 100% zaufać.

Rób, co uważasz :) Ja kilka lat temu, jak miałam 16 - 17 lat dużo ściemniałam w domu, bo mi nie pozwalali spotykać się z chłopakiem. I tak nic nie zakazy nie dały, bo się spotykałam. :D Ale nie odważyłam się wyjechać na 3 dni. Duże prawdopodobieństwo, że się wyda. Tym bardziej, że piszesz, że masz dociekliwą matkę.

Tylko koleżankę na wyjazd z chłopakiem? To będzie się głupio czuła przecież... lepiej może zebrać paczkę znajomych, pojechać gdzieś nad jezioro itp.. z czasem jak mama przywyknie to już luźniej będzie Ale jesteś pewna, że nie możesz jej o tym powiedzieć? Ja jak byłam w Twoim wieku spotykałam się ze starszym chłopakiem i moja mama go uwielbiała. Co prawda nie byliśmy jakąś taką parą zakochańców bo głównie chodziło o zabawę ale przed mamą udawaliśmy grzecznych, że idziemy do kina, że na urodziny do koleżanki gdzie będę nocować itp itd.. a że był starszy to mama mu ufała i cieszyła się, że mam TAKIEGO chłopaka ;) Ale poznała go od razu na początku znajomości - przypucował jej się w taki sposób, że zawsze myślała o nim jak najlepiej

Gość GovernmentHooker
No i ogólnie lipa. :c Moja koleżanka też podobnego wała wkręciła, że na biwak z klasą jedzie, a pojechała na 2-dniowy melange z chłopakiem. ;P

Gość GovernmentHooker
Blondynka, no nie wiem, narazie jakoś głupio mi o tym mówić mamie, że jej córka ma 9 lat starszego chłopaka... Nawet nie chcę myśleć, co by wtedy pomyślała. :D Właśnie ma jechać cała paczka, a ja wezmę tą koleżankę, żeby mama nie miała jakichś podejrzeń ze względu na to, bo jej ufa. :>

Niech Cie np odwiezie parę razy do domu, niech mama zobaczy, że np z kimś smsujesz tak, żeby mogła dopytać z kim.. powiedz, że z takim a takim co go poznałaś to zobaczysz jak zareaguje... jak powie, że gdzie taki chłopak dla Ciebie to walnij coś w stylu " mamooo no co Ty my tylko gadamy" a później przyzwyczajaj ją dalej do tego

Gość już pomijając wszystko inne...
to rzeczywiście musi być super chłopak, skoro sam będąc po 20-tce, zadaje się z 13-latką :O i już chuj z tym, czy jest seks, czy nie, ale co on ma we łbie że szuka sobie takich partnerek do rozmów? :O

Gość GovernmentHooker
Mama pytała właśnie, z kim tak romansuję przez ten telefon, ale zawsze mówiłam, że nie ważne. :/ Gdybym przyjechała z nim pod dom, w oczach mojej matki wyglądałoby w ten sposób, że jestem kimś typu a'la galeriana... -.-

Gość GovernmentHooker
Gdy się poznaliśmy, myślał że mam conajmniej 17 lat, bo wyglądam na dużo starszą...

No to współczuje braku zaufania ze strony matki i takiego myślenia od razu :D No to teraz jej powiedz z kim piszesz... pomiń na razie, że to już trwa tyle lat tylko powiedz, że niby piszesz - zaobserwujesz reakcje i jakoś ją do tego może przyzwyczaisz

Gość GovernmentHooker
Postaram się, w końcu trzeba będzie zrobić pierwszy krok. ;)

MałaBlondynka - chcesz doradzić dziewczynie, a jej zaszkodzisz :) Bo z tego co pisze autorka to wynika, że mamy podobne matki. Autorko - nie łudź się, że matka zaakceptuje i najlepiej pobłogosławi Wasz związek. Moja matka też miała kiedyś teksty z kim tak romansuje przez telefon itd. ;) Podobne matki bardzo mamy. I możesz być pewna, że jak jej wspomnisz chociaż o nim to zawału prawie dostanie. Ale wiesz, mogę być w błędzie, ale wątpię ;)

Gość GovernmentHooker
Niedługo się o tym przekonam, czy mamuśka dostanie zawału. :D

Ja tylko radzę, nie nakazuje co ma zrobić ;) Serio współczuje wam, ja może jakiegoś kontaktu z mamą nie miałam mega, pewne rzeczy ( dla jej dobrego snu ;) ) musiałam ukrywać, ale ogólnie co nie co wiedziała... na pewno więcej niż mama autorki jeśli ta wyjedzie waląc totalną ściemę ;)

Gość GovernmentHooker
I opierając się na mojej sytuacji można nakręcić kolejny odcinek "Trudnych Spraw".

Razem wymyślcie coś może :) Temu "mojemu" udało się bezbłędnie trafić w serce mojej mamy wbrew mojej woli ;) Na same wspomnienia chce mi się śmiać ;)