Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palce w tyłku na 1. randce

Czemu kobiety dają sobie wkładać palce do tyłka na pierwszej randce?

Polecane posty

Demoralizacja?

Gość kobieta nie musi na to
pozwalac, tylko zdzira sie na to zgodzi na pierwszej randce

Gość co ze mną nie tak?
Nigdy, ale to nigdy facet nie pytał mnie czy może mi włożyć palce do tyłka :D

warczypies :classic_cool: chooolera to ja też na słabe randki chodzę skoro nie pada sakramentalne "miło mi się z Tobą rozmawia. co powiesz na to, abym zanurzył swoje palce w Twoim odbycie?" :D

Gość oo a jak ja ostatnio
poprosiłam na 1 randce żeby mi włożył palec do odbytu to się dziwwnie popatrzył i się nie zgodził:(

Gość Gwiazda prawde Ci powie
fuj :D tego się ie da skomentowac... jedyna rzecz której moja osoba pojąć nie jest w stanie !

Kiedy tylko widzę piękną kobietę marzę o włożeniu jej palców do tyłka - wtedy mi staje, ale niepotrzebnie, nie on jest moim narzędziem seksualnym. Masturbuję się przy filmikach ze stronki: www.xxlaskitylekzpalcem.pl na której jakiś amator internauta segreguje je tematycznie. Ten gatunek nazywa się fingerorono. W USA ukazała się już piersza kolekcja na DVD z klasyką gatunku, ale w polaczkowie to oczywiście nigdy nie przejdzie. Nie wiem, dlaczego fingerjob - jak mówimy w środowisku na wkładanie palca do tyłków kobiet jest tak mało popularny. To bezpieczna forma, nie trzeba antykoncepcji, nie trzeba martwić się o potencję i przedwczesny wytrysk - w ogóle o nic, no chyba że na starość pojawi się reumatyzm. Czy to się kiedyś nudzi? Każdy tyłek jest inny - kiedy wkładam palec w tyłek nowej kobiecie wiem mniej więcej czego się spodziewać, bo anatomię odbytu znam lepiej niż niejeden lekarz, ale odbyt jest jak twarz - każda ma swoje charakterystyczne rysy. Czasem tylko dla porównania wkładam palce w tyłki różnych zwierząt - krowy, jeża, gołębia, ryjówki - ale nie myślcie sobie, że jestem jakimś zboczuchem. Podniecają mnie tylko odbyty kobiece.

Gość skad ja to znam!!!
"ale odbyt jest jak twarz - każda ma swoje charakterystyczne rysy. Czasem tylko dla porównania wkładam palce w tyłki różnych zwierząt - krowy, jeża, gołębia, ryjówki - ale nie myślcie sobie, że jestem jakimś zboczuchem. Podniecają mnie tylko odbyty kobiece" :O:O nie no to jest juz chyba jakis zart!! :D

Gość a jaka to roznica??,
do majtek czy do odbytu? Jezeli dwie osoby do siebie ciagnie, to ciagnie i juz. Dla dojrzalych osob, wkladanie palcow do "tylka" nie jest zadna wyzsza szkola jazdy tylko normalna pieszczota. To tylko niedoswiadczone dzieciaki robia z tego wielkie halo. Jesli dwie osoby, na pierwsza randke ida z zalozeniem ze ma to byc tylko seks a potem nic, to dlaczegoby nie miec maks przyjemnosci skoro maja sie juz nigdy wiecej nie spotkac. A jesli oprocz chemii, czuja ze chca ze soba spedzic troche wiecej czasu, i oboje maja ochote na macanki juz na pierwszym spotkaniu, to w jaki sposob to ma niby komukolwiek uwlaczac????? Dzieciaki, seks analny jest dla was nowy bo dopiero poznajecie swiat seksualnosci i erotyki, ale jak juz podrosniecie, to zrozumiecie ze to nic takiego.

Gość Ja nigdy nie miałam
palca w tyłku, nawet własnego. Mój odbyt jest za ciasny na wkładanie do niego czegokolwiek. Zawsze sie zastanawiam, jak to jest w ogóle mozliwe zeby włozyć tam penisa... ?? czy ja mam jakąś anomalię, czy osoby u których jest to mozliwe to mają kanał jak rekaw mnicha :o

Gość do a jaka to roznica??,
anal nie jest na pierwsza randke

Gość Ja nigdy nie miałam
przecież zeby mieć dziurę o takiej srednicy to trzeba lata ćwiczeń, a to w ogóle przyjemne nie jest. Nie rozumiem po co sie inni tak katują i rozciagają te dziurę w niewiadomo jakim celu.

Gość Ja nigdy nie miałam
jestem kobieta i chyba wiem co daje kobietom przyjemność a co nie. Te które sądzą, że lubia anal, to albo je posrało, albo mają pochwę średnicy wiadra i jelito jest ostateczną alternatywą ;)

Gość cudowny topic
:D:D:D

Gość do tych ciasnych mam pytanie
które zapewne przyprawi autora o orgazm ;) : jakie średnice mają Wasza kupy? Chyba są grubsze niż palec, co?

Gość Ja nigdy nie miałam
a spróbuj sobie swojego kreta po wcisnąć z powrotem, może ci się uda, ja nie próbowałam:D

Gość Ja nigdy nie miałam
no może palec się zmieści- jest srednicy czopka:p tylko nasuwa sie pytanie- po jakiego ***** :D

na pierwszej randce, na ktorej jest seks lub jakiekolwiek pieszczoty, nalezy sie wszystkiego spodziewac. A jezeli seks i tak ma byc, to czy bedzie anal czy nie, nie robi juz zadnej roznicy. Ale rozumiem, ze osobom niezbyt doswiadczonym w sferze erotyki nie miesci sie to w glowie. W pewnym wieku i po pewnej dozie doswiadczen, anal nie jest bardziej wyuzdana forma zachowania seksualnego od pettingu na przyklad. Jest jedna z wielu form pieszczot, ani nie bardziej, ani nie mniej perwersyjna od innych. Ale do tego trzeba dorosnac......

do "Ja nigy nie mialam" : to ze jestes kobieta, nie oznacza ze wiesz co sprawia przyjemnosc innym kobietom. Ja tez jestem kobieta, i anal sprawia mi przyjemnosc. I wiem ze nie jestem jedyna. Ale sa tez takie, ktorym nawet seks oralny przyjemnosci nie sprawia, albo takie ktore nie czuja przyjemnosci podczas glebokiego pocalunku.....

Gość cudowny topic
są nawet takie, które nie czują przyjemności w trakcie głębokiego stosunku.:D

Gość Ja nigdy nie miałam
no i podczas wypróżniania się też :D

Gość do a jaka to roznica??,
i uprawialas anal w czasie pierwszego zblizenia?