Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego nie macie wyrzutów?

Dlaczego kobiety, które miały kilku partnerów nie mają wyrzutów sumienia?

Polecane posty

Czemu wam z tego powodu nie jest źle i nie czujecie wstydu?

Gość SLOVIK
MAMY TO W DUPIE CO MYSLISZ JEZELI WOGULE MYSLISZ

Ja być murzin , ja chciec zrobić kupa !!!

Gość SLOVIK
a jaka droga?

Gość a fujj
a faceci???

Gość a czy to grzech
miec kilku partnerów? czy to zle ze szukam az znajde tego ktory mi bedzie pasowal? ps. miala kilkunastu, obecnie jednego, ktorego kocham i jest mi z tym baaardzo dobrze :)

Nooo wlasnie. I zawsze to kobiety sa najgorsze. Kobiety to koorwy itp itd, a jak facet siedzi sobie na imprezie i zalicza kazda po kolei?? to wtedy jest zajebisty, nie???? chore myslenie.

Gość do a czy to grzech
a partner wie o twojej przeszlosci? a jak kobieta miala kilkunastu to raczej kazdego nie kochala

Bo mnie sumienie gryzie, gdyż miałem kilkudziesięciu partnerów, a czasem nawet po 2 naraz. Coś mi wyskoczylo na peniu ;(

Gość a czy to grzech
ku*wa sama się nie sku*wi, potrzebuje ku*wiarza :) owszem wie o tym ze kiedys mialam kilka układów bez zobowiazan, ale jak widac nie przeszkadza mu to.

Gość xxl-men
Dlaczego mowicie od razu o kochaniu, przeciez to chodzi bardzo czesto o seks. Ja tez mialem kilkanascie parnerek i napewno beda nastepne.

Gość a czy to grzech
ale może nie przeszkadza mu to z tego powodu ze on tez sporo panienek zaliczyl

Gość do a czy to grzech
no widzisz bo sam sporo panienek mial. natomiast np. porzadny prawiczek nie zniesie takiej przeszlosci u kobiety

Gość a czy to grzech
ale zacznijmy od tego ze ja bym prawiczka nie chciala :)

Gość do a czy to grzech
a ja takiej co miala wielu partnerow. a osobiscie znam prawiczkow ktorzy sa bardzo przystojni wg kobiet i maja powodzenie ale maja tez wymagania i tylko naprawde bardzo piekna kobieta ma u takiego szanse

Gość a czy to grzech
mam na uczelni mega spoko wykładowce, z którym mozna doslownie o wszystkim pogadac. powiedzial kiedys ze trzeba korzystac ile sie da. Sam zaluje ze mogl wiecej miec panienek choc wcale tak malo ich nie bylo. Ale powiedzial 'nie zaluj sobie' :) ja oczywiscie nie buduje swojego swiatu na podstawie kilku zdan ktore powiedzial mi jakis profesor, ale duzo myslalam nad tym i doszlam do wniosku ze ma racje. jest u nas na roku jedna laska. i w towarzystwie facetow powiedziala ze jest dziewica (21lat ma). faceci mowili jej ze to skarb, ze podziwiaja ze tyle wytrzymuje, ale zaden jej nie chce. Brzydka nie jest, od 2 lat ma faceta. Pozniej zapytalam sie chlopakow co oni na jej dziewictwo. Powiedzieli ze w zyciu by takiej nie chcieli, bo nie wie co gdzie i jak. Nie wiem jak inne laski. Opieram sie teraz na swoich przezyciach. Im wiecej parnerow mialam tym czuje ze seks lepiej smakuje, bo odkrywam nowe rzeczy. kazdy partner wniosl cos nowego do mojego zycia seksualnego. nie leze jak kłoda i sporo razy slyszalam pytanie 'gdzies ty sie tego nauczyla' oczywiscie nie odpowiadam ze to lata praktyki tylko ze to moj instynkt :)

Gość doa czy to grzech
najgorzej jak kobieta ma za soba seks analny bez zwiazku :( to juz cos co mozna do rzeczy ekstremalnych zaliczyc :O

Gość a czy to grzech
to niech sobie prawik szuka tej swojej pieknej kobiety, zycie mu ucieka, traci najwieksza przyjemnośc tego swiata

Gość do a czy to grzech
poza tym twoj facet tez mial troche kobiet, wiec to inna sytuacja, natomiast prawiczek raczej nie pasuje do dziewczyny, ktora miala wielu partnerow

Gość do a czy to grzech
niektorzy chca tylko pieknych kobiet i nie widza sensu w spotykaniu sie z przecietnymi czy brzydkimi

A ilu to jest wielu? Ja miałam jednego a dla prawiczka i tak będę wyszmaconą z każdej strony peezdą. :D

Gość do a czy to grzech
nie przesadzaj. prawiczki tak do 3 przeboleja :classic_cool:

Gość a czy to grzech
"najgorzej jak kobieta ma za soba seks analny bez zwiazku to juz cos co mozna do rzeczy ekstremalnych zaliczyc " hahahaha dzięki za poprawę humoru z rana :) Przyklad: spotykasz dziewczyne swoich marzen. Piekna inteligentna etc Chcesz z nia byc forever and ever. ale mowisz 'nic z tego nie bedzie bo uprawialas anal bez zobowiazan' to tak w skrocie :)

Gość do a czy to grzech
jakbym sie o tym dowiedzial, to bym zerwal. anal przygodny bez zwiazku to juz naprawde gruba sprawa. nie mow ze tez to robilas?

Gość a czy to grzech
"niektorzy chca tylko pieknych kobiet i nie widza sensu w spotykaniu sie z przecietnymi czy brzydkimi' moze dlatego sa prawiczkami ?? :) hahahahaha :)

Gość do a czy to grzech
lepiej byc prawiczkiem niz stracic prawictwo z jakas brzydula, ktora nawet temu facetowi sie nie podoba i przespalby sie na sile z nia

Gość a czy to grzech
powiem tak -jesli facet by mi sie naprawde spodobal i bym chciala z nim na powaznie, to nie przyznalabym sie do wieeeeluuuu rzeczy :) ale jesli sie spotykam z kims for fun to takie rzeczy są normą :)