Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja taka ja ja

pokłóciłam się z przyjaciółką...

Polecane posty

Gość jaka ja taka ja ja

wiecie o co? ona uważa, że jeśli jej się już nie chce seksu, to każdej kobiecie po urodzeniu dziecka też się seksu nie chce mówię jej-to że Ty nie lubisz seksu nie znaczy, że każda kobieta po urodzeniu dziecka seksu nie lubi a ona "bo nie masz dzieci to nie wiesz, urodzisz, zobaczysz" wkurrrr wia mnie takie gadanie strasznie :/

Gość jaka ja taka ja ja
w ogóle wkurza mnie zwalanie niechęci do seksu na to, że "jak się ma dziecko to jest inaczej" i na siłę wpajanie komuś, że też tak będzie miał

Gość ja urodziłam dziecko
i też mi się już seksu nie chce ale nie wiem czym to jest spowodowane czy urodzeniem dziecka czy czymś innym:P

Gość jaka ja taka ja ja
no ale też na siłę koleżankom bez dzieci chcesz "udowadniać" że one też tak będą mieć?

Gość megi207
mi tez sie nie chcialo po urodzeniu dziecka, ale to ze zmeczenia a nie nraku ochoty, i zgodze sie ze twoja kolezanka mowi od rzeczy

Gość megi207
sorry, braku ochoty mialo byc

Gość jaka ja taka ja ja
ale ja mówię o np. 5 latach po urodzeniu bo ona już ma 5letnie dziecko i ciagle mi powtarza - ale zobaczysz jak bedziesz miec dziecko, nie bedziesz już lubić seksu, ja od kiedy mam dziecko nie lubie i tak wkolko a jej mąż za to wkółko powtarza, że musi się ją prosić o "to" a ona, że to normalne i że JA też tak będę mieć wkurza mnie to

Gość oo a jak ja ostatnio
no ja akurat niczego nikomu nie chce "udowadniać"

Gość megi207
ale moje juz ma 6 lat i wszystko wrocilo do normy, brak ochoty na seks nie jest sprawa urodzenia dziecka, moze jest zmeczona albo jej sie z mezem nie uklada, a moze nawet nie lubi seksu ale zeby wszyscy tak mieli? bajki opowiada

Gość niewielka kobietkaaaa
myśle, że nie lubi a że mąż to rozgaduje, że musi sie prosić, że jest oschła to próbuje wszystkim wmówić, że to normalne strasznie mnie to irytuje

Gość tak tak no i co
a moja kolezanka urodzila 2 miesiace temu i chce jej sie seksu, ale jej maz teraz wiecej pracuje(no widoma dzidzius na utrzymaniu a ona na macierzynskim mniej kasy ma) i nie ma tyle czasu na seks maz ale ochote ma i seks gdy tylko moga jest