Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość - co to znaczy??????????

PIECZENIE POLICZKÓW, PODNIECENIE I TĘSKNOTA -

Polecane posty

Mam dziwne objawy: - czasem czuje pieczenie policzków i podniecenie. Mam wrażenie jak gdyby ktoś o mnie myślał jako o obiekcie seksualnym. - innym razem odczuwam coś podobnego do tęsknoty. Wydaje mi się wtedy, że ktos o mnie myśli i tęskni. Pytanie brzmi: Czy ja jestem chora? Co mi jest. Czasem mam juz dosc tych dziwnych stanów. Nie chce nic czuc i zyc sobie spokojnie. To nie trwa ciągle, czasem przez jakis okres np. kilka tygodni, czasem tylko raz w miesiącu, naprawdę roznie. Nie wiem czemu ale mam takie wrazenie, ze wyczuwawam myśli innych. Czy ja jestem normalna?

nikt nie wie, co mi jest?

halo, czy jest tu ktos, czy wszyscy balują?

Gość i dalej nic
a to piatek

Gość zastanów się.
A może to są jakieś Twoje ukryte tęsknoty, pragnienia? Albo zaplątałaś się już kiedyś w jakąś dziwną relację, lub miałaś jakieś dziwne doświadczenia? Najlepiej idź do specjalisty, psychologa, nie zaszkodzi a może pomóc Ci poznać siebie samą lepiej i to nie tylko w tym aspekcie. Polecam z własnego doświadczenia. Wirtualnie za mało znamy faktów i nie znamy Ciebie, więc nie da się tak jednoznacznie niczego zdiagnozować.

Gość - co to znaczy????
A może to są jakieś Twoje ukryte tęsknoty, pragnienia? Albo zaplątałaś się już kiedyś w jakąś dziwną relację, lub miałaś jakieś dziwne doświadczenia? Wszystko co powyzej pasowałoby... Z innych jeszcze powodow myślalam by isc do specjalisty ale jakos mam z tym problem.

Gość to wszystko chore
jest

Gość Jjjjlecacjjabeafe
Mi kiedyś pani doktor powiedziała tak trochę żartobliwie, że obawia się takich pacjentów jak ja, którzy potrafią czytać w myślach;-) Nie wiem dokładnie o co chodzi, może telepatycznie coś tam wyczuwam. Przykład: miałam big anginę w zimie i wybierałam się do lekarza na wieczorny dyżur, mam taką przychodnię w której przyjmują od 18 do 8 rano. Nie miałam pojęcia kto będzie na dyżurze! Wiedziałam tylko jedno, że muszę przekonać lekarza, żeby mi wypisał konkretny antybiotyk Augmentin, akurat dobrze go toleruję. A są lekarze, którzy bardzo nie lubią jak im pacjent dyktuje co ma wypisać! Trafiłam na panią doktor, widziałam, że coś już wpisuje w karcie i w tym momencie poprosiłam, że zależy mi właśnie na tym antybiotyku, a ona na to, że właśnie go wpisuje i patrzy się na mnie bardzo zaskoczona, ja jeszcze bardziej!;-) Pytam się dlaczego właśnie wybrała Augmentin, a ona na to, że to jest też wg niej najlepszy antybiotyk i najczęściej go zapisuje pacjentom! Dodam, że tą panią doktor widziałam pierwszy raz na oczy, bo codziennie inny lekarz ma dyżur! Więc o co chodzi, można pewne wydarzenia przyciągnąć myślami? telepatia czy co? Miałam takich sytuacji więcej ale nie będę się tu rozpisywać;-)

Gość miauuuuu
antybiotyk to zbieg okoliczności a sytuacja z pierwszego postu może sugerować zaburzenia maniakalno-depresyjne, a dokładniej fazę maniakalną

Gość tatututuuu
taa jasne od razu telepatia?? Ja mam coś takiego - potrafię odgadywać jak ludzie się w danej chwili czują bo jestem wrażliwa i wyczulona na niewerbalne sygnały albo jak ktoś mówi że się wstydzi to ja też czuję wstyd.. Prawie nie patrzę facetom w oczy bo mnie to peszy hehe

Gość Jjjjlecacjjabeafe
Jasne to duuuży przypadek! Augmentin to nazwa handlowa, dokładnie to Amoxicillinum, a nazw handlowych jest mnóstwo! Jeżeli chodzi o znajomość nazw antybiotyków to raczej trudno jest mnie zagiąć;-)