Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta_trzydziestoletnia

PO CO FACECI CHCA BYC W ZWIAZKACH?

Polecane posty

Po co faceci chca sie angazowac w zwiazki, skoro bardzo czesto zdradzaja, bedac nawet w szczesliwym zwiazku ogladaja sie za spodniczkami, nie umieja sie zajmowac dziecmi, zwlaszcza malymi, itd. Po co chcecie sie angazowac, skoro i tak z gory wiadomo, ze bedziecie nie fair i predzej czy pozniej skrzywdzicie swoja partnerke?

Gość no wlasnie..
bo to egoisci. maja w dupie wszystko i wszystkich innych. ważne zeby im było dobrze i wygodnie.

Ciekawe jakie wy, faceci macie poglady na ten temat. Napiszcie cos. Czy tylko i wylacznie dla wlasnej wygody, czy tez tli sie w niektorych jakas daweczka ludzkich uczuc? Jak to jest?

Gość bo chcą mieć babę
na dłużej. Taką co skarpety upierze i czasem zrobi loda (przy wypłacie)

Gość rammonka
Nie wiem na jakich Ty facetów trafiasz, ale mój jest wspaniałym mężczyzną i niesamowitym przyjacielem, jesteśmy razem już wiele lat, dzieckiem opiekuje się chyba nawet lepiej ode mnie ;)

do autorki tematu Weź zmień otoczenie, bo chyba się jakoś zagubiłaś, albo wyjedź do afryki tam może spotkasz czułego i opiekuńczego bambi.

Ramonko, sa wyjatki potwierdzajace regule. Nie mowie tylko na swoim przykladzie, ale tez na przykladach wielu moich kolezanek, niestety..

Przeciez zaden facet nie zaklada z gory, ze wszystko sie pokielbasi w zwiazku i ze bedzie zdradzal z przemedytacja.Ale takie jest zycie ze wszystko "wychodzi w praniu".Niektorzy faceci sa moze bardziej nieodpowiedzialni niz inni, ale kobiety tez nie sa lepsze.Stare przyslowie mowi, zeby ktos wiedzial, ze sie przewroci, to by usiadl.Ale przeciez nie mozna cale zycie siedziec asekuracyjnie na tylku. Trzeba dzialac i probowac bys szczesliwym!A ze czasem a moze nawey czesto nie wychodzi, to tak juz jest.Trzeba probowac dalej!

Nie wydaje mi sie, zeby wyjazd do Afryki cos zmienil..

Gość no wlasnie..
viktor x, ale nie bambi tylko bambo! bambi to był jelonek :D🖐️

Gość no wlasnie..
tele-echo- uwierz sa tacy faceci co z zenią się i z góry wiedzą, że z jedna cipką do konca zycia nie będą sie bzykać :o

Gość prawiczek z warszawy
Kobiety też takie są. Ba nawet wiedzą że po ślubie będą miały chroniczne bóle głowy :D

Gość czesław czesławski
by z penisem po prośbie nie latać

Kobiety tez takie sa wyrachowane, szczegolnie jak wychodza za pieniadze, a nie za faceta!Dltego jestem przeciwny instytucji malzenstwa wogole!Ludzie pobierajac sie mysla blednie, ze w ten sposob syskuja nieograniczone prawo do drugiego czlowieka,Nic bardziej mylnego.

Gość no wlasnie..
i prawidlowo!!!! ja tez nie zamierzam sie zakochiwać już nigdy wiecej w ktorym kolwiek z mężczyzn. nic tylko ruchansko małolat im w głowie :D ja też taka bede. wyjde za maz z wyrachowania i ani mi sie sni poswiecac swoje zycie dla jednego faceta, ktory pewnie kolo 40 mnie zrobi w chuja i poleci to jakiejs gówniarki. kobiety też chcą mieć coś z zycia, a nie być wiecznie męczennicami i kozłami ofiarnymi!

Gość Fazzzet
08:10 [zgłoś do usunięcia] rammonka Nie wiem na jakich Ty facetów trafiasz, ale mój jestwspaniałym mężczyzną i niesamowitym przyjacielem,jesteśmy razem już wiele lat, dzieckiem opiekuje się chyba nawet lepiej ode mnie ..... ..... Przyjaciel Kobiety hahahaha jeszcze chyba się taka istota nie narodziła, która z własnej nieprzymuszonej woli chciałaby zostać przyjacielem kobiety :D