Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

jak to jest z tymi facetami

Polecane posty

Kumpel, wspolni znajomi, cos zaiskrzylo. Troche probujemy razem, ale wszystko sie po miesiacu rozwala, wyglada to tak ze on sie wycofuje ja nie wiem czemu, w koncu mowie ze okej, rozumiem, widze ze nie chce to koniec, on mowi ze tak, rzeczywiscie to nie mialo sensu (nie chce sie angazowac, nagle sie okazuje ze w zasadzie to ma kogos). wiec koniec, nie powiem ze bez bolu, no troche przezywam, moze troche daje poznac po sobie.. no ale potem chce nadal miec ta osobe w gronie znajomych. ale co sie dzieje? gosc mnie unika. no mysle moze mysli ze jestem obrazona albo wkurzona (bo powinnam byc), no to pisze ze jest ok, ze zapomnijmy o tamtym w wrocmy do dawnego stanu, bo naprawde szkoda stracic kogos z kims sie dobrze dogaduje z zycia. ale dostaje odpowiedz ze nie chce sie ze mna widziec bo nie jest to dla niego mile. albo w ogole zero odpowiedzi, ignorancja totalna. sytuacja sie powtarza drugi raz z rzedu. ej, o co chodzi?! nie rozumiem.. myslalam ze troche dobrej woli i wszystko mozna naprawic, ale to sie chyba nie da naprawic? i jak to jest ze ktos jest na mnie obrazony chociaz to ja zostalam zraniona?! bez sensu

dwa razy z rzedu z kompletnie roznymi osobami... ja bym chciala wiedziec co ta druga osoba czuje w takiej sytuacji, z czego wynika takie zachowanie:/ moze ktos byl po drugiej stronie?

Gość yhjdtyjmkuyky
każdy chłopak chce tyłka, myszki, ust, piersi dziewczyny... ta która da w szybkim tempie jest uważana, za szmatę lub puszczalską... droga koleżanko, nie chce obrażać kobiet..... ale miałem kiedyś, taką sytuację po kilichu... że zapytaem się puszczalskiej - bbyła z tego znana... hej myszko... ile trzeba czekać, żebyś poszła do łóżka ...? - 2 tyg... - no to przyjadę za 2 tyg... - eeee...

ale sęk w tym że nie dałam pewnie napiszesz że właśnie dlatego że nie dałam, heh...

no to jak? ktos sie wypowie jeszcze?