Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam pierdoły

PO CO LUDZIE SĄ RODZICAMI !!!?

Polecane posty

Gość takie tam pierdoły

bez sensu jak i tak nie ma potem na kogo liczyć, ani kasy, ani ubezpieczenia, ani mieszkania, święta spędzać z rodziną chłopaka bo sama nie mam swojej, a na dokładkę sama mam dziecko i teraz zajebiście tego żałuje bo żeby zapewnić mu cokolwiek nie mając nic jest cholernie trudno :( siedzę i ryczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to u ciebie za późno
na takie myślenie,trzeba było myśleć przed a nie po fakcie.Skoro ktoś nie ma warunków dla dziecka to go nie powinien mieć-kropka.

Gość skoro to prawda to dlaczego
i tak lepszy jest rodzic biedny niż terrorystyczny

Zgadzam sie z poprzednikiem że czasem lepsza bieda niż ojciec sadysta, fakt znim sie zrobi dziecko trzeba mieć jakieś warunki i świadomość ile to kosztuje nie tylko kasy ale i czasu i zaangażowania. Ale skrajna bieda też dobrym stosunkom rodzinnym nie służy ;]

Gość gfdgfdr43
skrajna bieda słuzy klótniom

Gość gfhyvb
Rozumiem,że ty myślałaś ,że dziecko od maleńkości będzie dla ciebie oparciem; dostaniesz dzięki niemu pieniądze, ubezpieczenie i mieszkanie.. toś sobie obmyśliła

Gość szkoda mi twojego
dziecka, po co zostalas rodzicem? :o

Gość kobieta_trzydziestoletnia
A ja zostalam matka, choc samotna. Mam wlasne mieszkanie, teraz zas mieszkam u mojej mamy, ktora mi pomaga z dzidziusiem. Niestety nie skonczylam studiow, czego potwornie zaluje, ale po urlopie macierzynskim wroce do swojej pracy przy telefonie, ktora nie przynosi kokosow i jakos sobie poradze. Mam na prawde przeslodka coreczke, bardzo kochana i grzeczna i baaaaaardzo sie z niej ciesze. jestem pewna, ze jakos sobie poradzimy..

Gość gorszy od ojca sadysty
jest matka co wszelkie swoje niepowodzenia zwala na dziecko

Gość takie tam pierdoły
oj tam w sumie już mi trochę przeszedł mój żal .. nie chodzi mi o moje dziecko w sumie bo ja robię wszystko żeby żyło mu się jak najlepiej nie liczyłam że dostanę mieszkanie itd ani że w niemowlaku będę miała oparcie, tutaj raczej mi chodziło o moją sytuację i moich rodziców którzy mnie olali!!! no i tak przy okazji wtrąciłam tu moje dziecko, ale mój syn to inna bajka ma obydwoje rodziców i nic mu nie brakuje

Gość dfdffe
gdyby w polsce ludzie mieli dzieci wtedy gdy beda meili wszytsko poukladane na tip top i mieli by warunki to dzieci kurfa by praktycznie nie bylo!!! dzieki wpadkom rodzi sie sporo dzieci i zasila ten kraj nowymi istnieniami!!