Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Facet ma niezły tupet!

Polecane posty

Gość kasia5266

Od półtora miesiąca kręciłam z pewnym facetem.Nic poważnego zwykłe spotykanie się.No,ale ostatnio stwierdziłam,że nie ma sensu tego ciągnąć bo facet jest zbyt zarozumiały i coraz częściej nawet nie mamy o czym gadać.No i inna sprawa koleś zmierza do jednego(wiadome o czym mówię).Hm,ale wczoraj to lekko przegiął naprawdę. Dzwoni do mnie rano po jakiejś imprezie i mówi,że nocował u koleżanek w akademiku.Tak myślał że zazdrosna będe jeszcze co. Potem mówi,że w sobotę czyli dziś będzie na imprezie u mnie w miejscowości na 100%(bo wcześniej nie było to pewne) i z tekstem to zapoznasz mnie ze swoimi koleżankami. I tak zaczęliśmy gadać i mówię tak wspominałam im o Tobie a ten a co takiego mówiłaś? Ja na to no,że spotykamy się od czasu do czasu A ten jak mogłaś takie rzeczy mówić i w ogóle o mnie,żeby ktoś coś potem gadał. Ja do niego i o co Ci chodzi nic takiego nie powiedziałam a Ty od razu nerwy wiesz co to jest dziwne i podejrzane z Twojej strony. A on wtedy z tekstem w końcu spotkania z Tobą mnie do niczego nie zobowiązują! Ja na to również jestem tego zdania pa Wniosek:Facet myślał,że moje koleżanki nic nie wiedzą i liczył,że sobie poflirtuje z nimi.Brak klasy kompletny. Jeśli nawet go zobaczę to jedyne na co mogę się zdobyć to cześć.Żałosne i tyle

Gość gwoli wyjasnienia...
wiec albo facet cie faktycznie bajeruje, albo traktuje cie jak "wtyczke" zeby poznac nowe laski. to pierwsze jest niepowazne, a to drugie zalosne. nie bylabym zainteresowana takim facetem, bo ani jedno ani drugie mi sie nie podoba.

Gość kasia5266
Olałam go.Masz rację jeśli miałabym mu służyć do poznania innych lasek to jest żałosne.A w ogóle on wie,że większość moich koleżanek ma chłopaków.Hm ale widać uważa,że ma taki urok osobisty,że to nie stanowi problemu.