Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.r.a.

problem wakacyjny

Polecane posty

Gość m.r.a.

Czesc. Prosze Was o rade. Stresuje mnie ta sprawa od paru tygodni. zdaje sobie sprawe, ze jestem jakas nietypowa i dziwna:) inne kobiety nie maja z tym podobnych problemow, radza sobie w taki czy inny sposob. Otóz wyjezdzam na wakacje za 2 tygodnie. Bardzo mozliwe ze na czas wyjazdu dostane okres (mam nieregularny). na tabletki juz jest za pozno (obecnie nie stosuje). Moim problemem jest to, ze nie uzywam tamponow. Mam jakas dziwaczna fobie.. tak wiec tampony zdecydowanie odpadaja. Problemem jest plaza. Wszystko inne przezyje, ale co z wyjsciem na plaze cholera? przeciez nie bede siedziec w spodenkach.. strasznie mnie to męczy. nie chce wyjsc na dziwaka : )

Gość kko
moze zrezygnuj z plazowania. znajdz sobie inne zajecia na ten czas

Albo tampony,albo spodenki.Albo rezygnacja z plaży.Innej opcji nie ma

Gość masz rozwiązanie
skocz na dyskotekę i zaciąż z jakimś osiłkiem, wtedy nie będziesz miała problem z miesiączką i na plaży i na dalsze 9 miesięcy, gupia cipo

Gość Dla m.r.a
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę osiemnasnastą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

masz wybor: - spodenki - co dziwnego jest w spodenkach na plazy - tampony - dlaczego jestes uprzedzona, jesli nie umiesz ich aplikowac to kup sobie ob z aplikatorem - jesli uzywasz cienkich podpasek bez skrzydelek to pod bardziej zabudowany dol kostiumu tez mozesz zalorzyc, aby sie tylko nie kapac - chusty - paleo (czy jakos tak) - to 'ubranie' plazowe i mozesz sie zakryc

Gość sassssssssssssssssss
a ja mam inne pytanie. macie tampon idziecie pływać a potem? powinno się zmienić jak najszybcie, a zreguły blisko plaży nie ma WC....