Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajakajakaja

o istocie dopasowania podczas seksu

Polecane posty

Gość kajakajakaja

znacie jakieś pary, które wytrzymały bez seksu do ślubu? zastanawiam się jakie niespodzianki takie pary czekają już po? zawsze wydawało mi się, że seks nie jest tak istotny dla związku, ale teraz już wiem jak bardzo jest! a raczej jak ważne jest znalezienie kogoś, dla kogo to też nie będzie takie istotne - no to dopasowanie po prostu :P mam niewielkie potrzeby i niespecjalnie wysokie libido i doskonale się z chłopakiem w tych sprawach dogadujemy. nie wyobrażam sobie gościa o jakimś gorącym temperamencie i bujnej wyobraźni - uciekałabym od niego czym prędzej :P dziwnie zostawiać sobie wielki znak zapytania w takiej sprawie ;) chociaż teraz jak wiem, że wszystko mi pasuje pod tym względem, to mogę poczekać bez seksu do ślubu :P hehe

Gość mikamikamikaaadoooo
nie znam takich par my z mężem już tuż po poznaniu się zaczęliśmy korzystać z uroków seksu oboje mamy ogromny temperament strasznie sie sobie podobaliśmy, więc nie czekaliśmy na niewiadomo co, po dlaczego? 6 lat razem a wciąż robimy to codziennie/co dwa dni ja bym nie ryzykowała, że się nie dopasujemy seksualnie :)

Gość kajakajakaja
często słyszy się właśnie o narzekaniach, że partner/ka niedostatecznie zaspokaja. ale jakież istotne jest, dla pewnych osób, aby nie chciał/a zaspokajać aż za bardzo :D