Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mart.23

Spóźniony okres po stosunku. Pomóżcie.

Polecane posty

Gość Mart.23

Witam. Problem nie dotyczy mnie, ale mojej koleżanki. Chce jej jakoś pomóc ale nie mam pojęcia co jej poradzić. Może opisze sytuacje: 4.06 zaprosiłam do siebie mojego chłopaka, przyjaciółke i kolege. Dość dużo popiliśmy szczerze mówiąc. Ja w końcu z moim chłopakiem poszłam spać, a oni razem też poszli. Dowiedziałam sie później, że miedzy nimi w nocy coś zaszło. To był jej pierwszy raz. Za kilka dni miała mieć okres, ale do teraz nie ma. Mieli prezerwatywe i mówiła mi, że pamięta i niemożliwe żeby mogła być w ciąży. Czy jest możliwe, że przez to, że był to jej pierwszy raz to nie dostała okresu?

pierwszy raz raczej nie ma nic do rzeczy, nie dostała okresu pewnie dlatego, że sie denerwuje i tyle, jak mówi, że pamięta że było zabezpieczenie to ok, nie powinna sie martwić od tego czasu minęly juz 2 tygodnie, a okres sie spóźnia, jak zrobi teraz test ciążowy to wynik już będzie wiarygodny bo minął odpowiedni czas

Gość Mart.23
ok. dzięki wielkie z pomoc ; )

Ile koleżanka ma lat? Mniej więcej do 18 roku życia miesiączki mogą być nieregularne.

Gość Mart. 23
Ma 17 lat. Ale podobno ma regularne ; )