Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ester20

po jakim czasie znajomosci z facetem zaczelyscie poznawac jego znajomych?

Polecane posty

Gość ester20

bo ja swojego znam jakie niecale 2 miesiace i ciagle sie wymiguje od takich spotkan:( ledwo co jego znam a co dopiero jak jeszcze jego znajomi dojda...oczywiscie do tego jestem bardzo niesmiala:O

Gość ester20
nawet wy nie chcecie ze mna rozmawiac a co dopiero oni;)

Gość kafetrianka
Kiedyś miałam chłopaka, który przedstawił mnie juz na trzecim spotkaniu. Ale nie dogaduje się zw szytskimi bo są z innej bajki :P A To on nie chce Cie przedstawć czy Ty za bardzo nie chcesz?

Gość ester20
no ja za bardzo nie chce.. a to juz chyba 4 raz ze musze cos wymyslac:O

SUPER NASTAWIENIE PO PROSTU. ja poznalam bardzo szybko wszystkich znajomyc, rodzinę chlopaka, jestes indywidualną osobą, zachowuj se jakbys po prostu sama gdzies miala poznac nowych ludzi. moj facet byl bardzo zadowolony że wszyscy mnie polubili,chwalili,mowili jakiej to nie ma fajnej dziewczyny, on sie cieszy ze moze mnie wszedzie ze mna pokazac, wszedzie chce zebysmy chodzili razem, mowi że jest taki dumny ze ma taką dziewczyne, moze pomysl w ten sposob? moim zdaniem bardzo glupio postepujesz gdyby moj chlopak wymigiwal sie od poznania moich znajomych nie byloby mi milo

Gość fdfd
ja mialam tak ze kiedys mnie znajomi i roidzina chlopaka nie znosili bylo mi przykro

Gość fdfd
bylam tez z takim co mnie lubili tez z takim co tak se