Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiagłupiagłupia

co ja zrobiłam:/

Polecane posty

Gość głupiagłupiagłupia

od 3 lat mam faceta, a wczoraj spotkałam się z kolegą. fakt, że dzięki niemu skończyło się "tylko" na pocałunkach i pieszczotach ale jak ja spojrzę dziś w oczy M:(:( pewnie zaraz mnie zwyzywacie, ależ proszę, ja sama od rana śle na siebie same dosadne epitety.

Gość szarak033
Ja miałam podobnie na imprezie. Upiłam sie i skonczylo sie na pocałunku z innym. Minęły 2 lata, ciągle jestem z tym samym facetem ale ciągle mnie to męczy, boje sie ze kiedys sie wyda.

Gość vsejbhgea
przeciez to nie twój mąz, wex nie przeżywaj, z tego co pamiętam to tylko na przysiędze slubnej przysięga się wiernośc więc się ogarnij i rób co chcesz póki możesz !!!

Gość głupiagłupiagłupia
jedynynienormalny właśnie sobie po tej sytuacji zaczelam uswiadamiac czy tutaj w ogóle jest mowa o mkilosci skoro bez zadnego trudu przyszlo mi spotkac sie z tym znajomym...

Gość głupiagłupiagłupia
szarak ale ja nie piłam, byłam całkowicie świadoma tego co robię. i gdyby on nie powiedzial STOP to skonczyloby sie inaczej

ja tam się nie znam, ale jak kogoś prawdziwie kochamy to nawet nie wyobrażamy sobie żeby kogoś ranić i zdradzić, a jak komuś takie myśli przychodzą do głowy to miłości w związku chyba niewiele

Gość głupiagłupiagłupia
no właśnie ja ostatnio odczuwam ze mi czegos brakuje w zwiazku. w zadnym wypadku sie nie usprawiedliwiam bo wiem ze podła suka ze mnie, ale muszę znaleźć przyczyne swojego zachowania.

Gość daj sobie spokoj z netem
duzo takich kobiet. maja chlopaka, narzeczonego ,meza, ale jak zwykle cos im brakuje w zwiazku. same nie wiedza, czego chca. motylki w brzuchu chcialyby miec caly czas, a tak dobzre nie ma. zawsze przychodzi rutyna. wiec spotykaja sie z jakimis kolegami, "przyjacielami" pozanymi na necie, a pozniej juz krok od zdrady. i najczesciej zdradzaja. dla mnie pocalunek to juz zdrada.

Gość głupiagłupiagłupia
ale ja nie spotykam sie z osobami poznanymi na necie. kolege znam ze studiów. i chyba powiem o tej sytuacji M. przynajmniej tak bedzie uczciwie.

Gość daj sobie spokoj z netem
tylko tak ogolnie napisalem o tych fagasach z netu. kobiety, gdy im sie nie uklada w zwiazku (zreszta faceci rowniez), szukaja pocieszenia w ramionach innego faceta. moja rada: nie mow swojemu o tych pocalunkach. szczerosc nie poplaca. po prostu nie rob tego wiecej. ale cos mi sie zdaje, ze milosc znasz tylko z definicji. gdy sie naprawde kocha nie mysli sie o innych facetach i nie szuka wrazen. taka prawda.

Gość głupiagłupiagłupia
problem w tym że my jesteśmy ze sobą szczerzy i wczesniej czy pozniej i tak mu powiem. wiec chyba lepiej zrobic to wczesniej niz jakby mial dowiedziec sie po kolejnych 3 latach.