Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska0220

intymny problem...

Polecane posty

Gość miska0220

w poniedzialek kochalam sie ze swoim chlopakiem, w sumie 4 razy , bylo dosc ostro, zabezpieczylismy sie globulkami i gumka. na nastepny dzien dziwnie sie czulam ale stwierdzilam ze to przez ilosc . odczuwalam lekki ucisk w pochwie. w srode wieczorem poszlam zrobic siusiu, na poczatku bylo normalnie jak zawsze ale gdy juz konczylam w pojawil sie straszny bol w pochwie i pojawila sie niewielka ilosc krwi i malutki skrzepiki. w czwartek to samo... w piatek juz troche lepiej az tak nie bolalo prz siusianiu i krwi juz nie bylo. nalezy dodac ze mam straszne parcie na pecherz, do lazienki musze chodzic co pol godizny lub czesciej. dzisiaj mamy sobote i znowu tak strasznie boli przy siusianiu... boje sie ze cos sie dzieje strasznego. bol jest okropny... teraz juz nie tylko przy siusianiu ale i poza nim czuje ucisk w pochwie, momentami jakby polsowala, lekkie pieczenie.... nie wiem jak okreslic to uczucie... moze kupic jakas masc/tabletki albo cokolwiek... bo nie wiem czy wytrzymam do poniedzialku, strasznie sie boje pojsc do lekarza ale jednka w poniedzialek to zrobie ... prosze o pomoc... ktos w ogole wie co to moze byc? czy to przez to ze sie tyle razy i tak mocno kochalismy z chlopakiem? co mam zrobic?

Zapalenie pęcherza lub cewki moczowej. Zdarza się po ostrym seksie. Do lekarza, da jakieś leki i przejdzie.

Gość żę tak powiem
zgadzam się z koleżanką powyżej. To może być zapalenie pęcherza. Też kiedyś miałam i podczas siusiania pojawiała się krew. Ból okropny i pieczenie. Częste wizyty w toalecie to też typowy objaw!!! Bez antybiotyku się nie obejdzie, wiem co mówię bo próbowałam leczenia na własną rękę. Możesz iść po receptę nawet do lekarza internisty. Aha i na przyszłość: " po kochaniu nie zapomnij o siusianiu" nie wiem gdzie to czytałam ale podobno stara sprawdzona rada!!!

Gość lepiej fiolet
dokładnie tak jak dziewczyny piszą :) bez antybiotyku się nie obejdzie choć może uprosisz w aptece furagin- mi zawsze pomaga tylko on :) póki co możesz pić dużo soków i herbaty z żurawiną :)

Gość agula8
dobrze radzą przedmówczynie, ana przyszłość po seksie obowiązkowo siku, prysznic i coś łagodzącego i z kwasem mlekowym-ja stosuje provag żel i jest okPowodzenia

Typowe zapalenie pecherza, przez ostry seks połaczony z globulkami, które są drazniace i napewno to wszystko naraz naruszyło naturalna florę bakteryjna stad to zapalnie pecherza. Tez tak miałam,nawet parę razy, dlatego zrezygnowalam w ogóle z globulek, które wszystko mi wyjawiały i łapałam pózniej czeste zapalenie pecherza. Przerzuciłam sie teraz na Evre i mam spokój.