Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuha

ciasto z rabarbarem

Polecane posty

pieke wlasnie szarlotke i poniewaz nie ma o tej porze kwasnych jablek, postanowilam dodac do jabblek troche rabarbaru, zeby nadac ciastu kwaskowaty smak. Nie wiem tylko jak przygotowac ten rabarbar, zeby byl miekki i nie puscil za duzo soku. Czy powinnam pokroic go w kawalki i podgrzac na patelni zeby puscil sok, tak jak to robie z jablkami? Prosze o rady

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ten ciekawy samiec
a co z tym seksem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja robię tak
ja robię z samym rabarbarem - rabarbar z cukrem na patelnię, pod przykryciem - rozpada się i puszcza sok, odparowuję i kładę na kruchy spód. wychodzi pyszne, myślę, że z jabłkami powinno być ok, tylko jabłka muszą być bardziej słodkie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×