Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPACCCCCCCCCCCCMISIECHCE

DO PAŃ W CIĄŻY Z ROZMIAREM A

Polecane posty

Gość SPACCCCCCCCCCCCMISIECHCE

Proszę odpowiedzcie Panie z biustem przed ciążą A lub mniejszym niz A - czy podczas ciąży lub po niej urósł Wam biust? Jak wygladal? Czy taki juz zostal?

P.S. Mi się też masakrycznie chce spać ;) Ja na razie nie widzę u siebie żadnych zmian, ale to dopiero początek, to może coś "wyskoczy" do przodu :D

Gość Mi urosły
i to dużo.Na pewno miałam C.Balony jak nie wiem:).I taki rozmiar utrzymywał się do puki nie przestałam karmić.Potem wróciły do starego rozmiaru:( :O.No może trochę większe zostały...

Gość BeBeauty81
Ja przed ciążą miał A. W ciąży urosły mi do D, ale dwa dni po porodzie miałam już A. Nie miałam pokarmu, urodziłam wcześniaka. Jak wychodziłam do domu i mąż przywiózł mi biustonosz, który nosiłam w ciąży to nie miałam za bardzo czym go wypełnić.

Gość też A
Mi w ciąży się praktycznie nie zmieniły, za to podczas karmienia tak. Noszę teraz B/C. Jak będzie po zakończeniu karmienia jeszcze nie wiem ;)

Gość rozmiar
ja mialam c wieksze mniejsze d przed ciaza teraz jestem przy koncowce ciazy i mam dd, jak bedzie po porodzie zobaczymy

mi prawie nie urosły, jedynie stały się nabrzmiałe. Po zaprzestaniu krótkiego karmienia zmalały jeszcze. Jestem płaska jak deska i było dla mnie dyskomfortem karmienie tymi wyrostkami mojego syna. W szpitalu czułam się jak kretynka, byłam najstarsza na sali a cycków w ogołe , natomiast dziewczyny miały po 20, 22 lata i wielke balony ( w pozytywnym znaczeniu). Wstyd było wyciągać te mini mini cycusie, ciężko trzymac dziecko bo non stop trzeba było uzywać siły aby go podnieść do wysokości tych pryszczyków. jaki tomusi być luksus mieć wielkie piersi , móc sobie wyciągnąc jedną która opada na łóżko, dziecko może sobie samo chwycić i pojeść

Gość mamamamamammammmmm
mi też nabrzmiały i zrobiły się pełniejsze w ciąży. Po cc i karmieniu ok 2 tyg zmalały jeszcze bardziej :( lepiej nie karm, bo zrobią się mniejsze... widzę, że wszystkim się zmniejszyły... Też się wstydziłam pokazywać cycki przy karmieniu... następnym razem tylko mm :D