Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syn nie ma wstydu?

Syn narobil mnie i sobie wstydu przy rodzinie!

Polecane posty

Gość syn nie ma wstydu?

Syn narobil mnie i sobie wstydu przy rodzinie! Rok temu zdawal mature i bardzoe kiepsko ja zdal! Wczoraj przyszli goscie i rozmawiali tak o swoich pociechach. Moj brat chwalil sie ze jego corka wyszla zadowolona z matury, druga siostra ze jej syn studiuje medycyne a on pokazal dyplom swojej dojrzalosci bez zadnych zahamowac. Jezyk polski ustny mial 50% a na angielskim ustnym 35% Z predmiotow pisemnych jezcze lepiej polski pisemny 30% angielski pisemny 30% Matematyka pisemna 30% A ja na opowiadalam rodzinie ze syn zdal mature na rozrzeszonym poziomie po 90%. Jestem wsciekla na niego bo nigdy sie takiego wstydu nie najadlam. Dzieki Bogu syn zdal egzamin zawodowy, wiec tym dyplomem w jego fachu moglam sie pochwalic.S

Gość mała stoki
Moim zdaniem nie potrzebnie się chwalisz kłamstwo ma krótkie nogi niestety prawda wyjdzie zawsze na jaw. A syn nie pierwszy i nie ostatni który nie zdał matury więc spokojnie!

Gość mała stoki
Przepraszam za pomyłke,źle zrozumiałam tekst,najważniejsze że w ogóle ją zdał fakt u progu ale zdał,mamuśko a ty następpnym razem wyluzuj i nie kłam i teraz masz za swojeeee!!!