Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

huraaa! schudlam 3kg w 4 dni!

Polecane posty

Ja nie bylam glodna ale po prostu nie moglam sie pohamowac jak slodkosci widzialam i teraz tez niej estem,a to znaczy ze masz wszystko czego mi potrzeba i przestancie krytykowac ,lepiej wezcie sieza siebie a nie piszcie na tym forum farmazonow;) ktos bedzie mial jojo to jego sprawa,mi wystarczy ze ja nie bede miala a poza tym ta diete mam zalecona ;) i nie bierzcie do siebie tak tego jojo kurde :D

Gość dfkljsfd
"Ja nie bylam glodna ale po prostu nie moglam sie pohamowac jak slodkosci" I zrozum babska logike... PS. Co z tym gubieniem tluszczu? Wytlumaczysz jak to mozliwe? :)

Gość guma truskawkowa
to ja poprosze o szczegoly tej diety , na czym polega , co jesc itd. lub jakis link do niej Z gory dziekuje :-)

nie bede juz tlumaczyc nic, po prostu ze szczescia ten topik zalozylam bo teraz wygladam po ludzku jakos;)

duma truskawkowa wpisz po prostu w google dieta trubo -odchudzanie na zawolanie i przegladaj stronki i napewno znajdziesz duzo info ;);) powodzenia w gubieniu wagi

Gość dfkljsfd
No wlasnie, nie bedziesz tlumaczyc, bo tego sie wytlumaczyc nie da, bo to niemozliwe :) Zgubilas wode, woda szybko wraca. No ale ciesz sie, jesli o takie efekty Ci chodzilo :)

Gość dfkljsfd
tak guma truskawkowa, wpisz sobie w google, trafisz na stronke, gdzie trzeba zaplacic i przysla Ci diete ;) A ze takie diety, jeszcze lepsze i lepiej opisane mozna znalezc i za darmo, to juz szczegol ;)

Gość dfkljsfd
Ja chce przytyc. No jak sciagniesz gdzies z pirackich zrodel to nie trzeba... Normalnie jest platna. Co nie zmienia faktu, ze sa lepsze diety i nikt za nie oplat nie wymaga.

Gość guma truskawkowa
juz wrzucilam :-) Teraz musze dokladnie poczytac . Powiedzcie mi tylko czy ona trwa tylko 10 dni ?

tak ;) ale potem musisz sie pilnowac;) no jak chcesz przytyc to nie wypowiadaj sie w tematach o odchudzaniu ,bo nie masz duzej wiedzy wiedze w tej kwestii;)

Gość ciekawe ile przytyjesz
medzia ty za to jestes alfa i omega w temacie odchudzania. Opowiadasz takie bzdury ze az przykro czytac

ja tam wiem co robie a wasze zdanie malo wazne;) glupoty pisze,co odpowiadacie? ehhe szkoda slow ;p

Gość guma truskawkowa
ok , dzieki .A ona serio jest platna ?

Gość dfkljsfd
"no jak chcesz przytyc to nie wypowiadaj sie w tematach o odchudzaniu ,bo nie masz duzej wiedzy wiedze w tej kwestii " hahaha... najwyrazniej wieksza od ciebie... A madrze przybrac na wadze jest jeszcze trudniej niz schudnac jesli chcesz wiedziec... Nadal nie wytlumaczylas jak wedlug Ciebie mozliwe jest schudniecie 3kg TLUSZCZU w 4 dni heheh.... I sie nie doczekam, bo nie wiesz...

Gość medzia77-skończ już pisać te
bzdury :O Zaleconą masz? I nie dostałaś pisemnie diety tylko musiałaś sama znaleźć w necie?:O Jak widać nawet do nachalnego reklamowania potrzebny jest intelekt :O Mam nadzieję, że nikt Ci zaqto nie płaci, bo wyrzuca kasę w błoto

jestem ladna faceci sie ogladaja a teraz jeszcze bede laska! super ,ciesze sie a wy zamiast siedziec w necie to idzcie do ludzi zakomplekseini ludzie! nie pasi to sie nie wypowiadac ,ja tam wiem najlepije narazie wszystkim ! haha banda debili

Gość dfkljsfd
Moze na poczatek skorzystaj z wlasnej rady... debilko ;)