medzia77 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Ja nie bylam glodna ale po prostu nie moglam sie pohamowac jak slodkosci widzialam i teraz tez niej estem,a to znaczy ze masz wszystko czego mi potrzeba i przestancie krytykowac ,lepiej wezcie sieza siebie a nie piszcie na tym forum farmazonow;) ktos bedzie mial jojo to jego sprawa,mi wystarczy ze ja nie bede miala a poza tym ta diete mam zalecona ;) i nie bierzcie do siebie tak tego jojo kurde :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfkljsfd Napisano Czerwiec 18, 2011 "Ja nie bylam glodna ale po prostu nie moglam sie pohamowac jak slodkosci" I zrozum babska logike... PS. Co z tym gubieniem tluszczu? Wytlumaczysz jak to mozliwe? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guma truskawkowa Napisano Czerwiec 18, 2011 to ja poprosze o szczegoly tej diety , na czym polega , co jesc itd. lub jakis link do niej Z gory dziekuje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medzia77 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 nie bede juz tlumaczyc nic, po prostu ze szczescia ten topik zalozylam bo teraz wygladam po ludzku jakos;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medzia77 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 duma truskawkowa wpisz po prostu w google dieta trubo -odchudzanie na zawolanie i przegladaj stronki i napewno znajdziesz duzo info ;);) powodzenia w gubieniu wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medzia77 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 przepraszam -guma a nie duma;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfkljsfd Napisano Czerwiec 18, 2011 No wlasnie, nie bedziesz tlumaczyc, bo tego sie wytlumaczyc nie da, bo to niemozliwe :) Zgubilas wode, woda szybko wraca. No ale ciesz sie, jesli o takie efekty Ci chodzilo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfkljsfd Napisano Czerwiec 18, 2011 tak guma truskawkowa, wpisz sobie w google, trafisz na stronke, gdzie trzeba zaplacic i przysla Ci diete ;) A ze takie diety, jeszcze lepsze i lepiej opisane mozna znalezc i za darmo, to juz szczegol ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medzia77 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 a wlasnie ponowie pytanie maryli ile wy chcecie zrzucic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medzia77 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 tej diety nie trzeba kupowac mozna za darmo miec ,wystarczy poszperac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfkljsfd Napisano Czerwiec 18, 2011 Ja chce przytyc. No jak sciagniesz gdzies z pirackich zrodel to nie trzeba... Normalnie jest platna. Co nie zmienia faktu, ze sa lepsze diety i nikt za nie oplat nie wymaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guma truskawkowa Napisano Czerwiec 18, 2011 juz wrzucilam :-) Teraz musze dokladnie poczytac . Powiedzcie mi tylko czy ona trwa tylko 10 dni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medzia77 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 tak ;) ale potem musisz sie pilnowac;) no jak chcesz przytyc to nie wypowiadaj sie w tematach o odchudzaniu ,bo nie masz duzej wiedzy wiedze w tej kwestii;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe ile przytyjesz Napisano Czerwiec 18, 2011 medzia ty za to jestes alfa i omega w temacie odchudzania. Opowiadasz takie bzdury ze az przykro czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medzia77 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 ja tam wiem co robie a wasze zdanie malo wazne;) glupoty pisze,co odpowiadacie? ehhe szkoda slow ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guma truskawkowa Napisano Czerwiec 18, 2011 ok , dzieki .A ona serio jest platna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfkljsfd Napisano Czerwiec 18, 2011 "no jak chcesz przytyc to nie wypowiadaj sie w tematach o odchudzaniu ,bo nie masz duzej wiedzy wiedze w tej kwestii " hahaha... najwyrazniej wieksza od ciebie... A madrze przybrac na wadze jest jeszcze trudniej niz schudnac jesli chcesz wiedziec... Nadal nie wytlumaczylas jak wedlug Ciebie mozliwe jest schudniecie 3kg TLUSZCZU w 4 dni heheh.... I sie nie doczekam, bo nie wiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medzia77 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 nie no cos Ty ,ja mam za darmo z neta;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfkljsfd Napisano Czerwiec 18, 2011 Masz i sobie zobacz: http://www.odchudzanienazawolanie.pl/?utm_source=dio&utm_medium=web&utm_campaign=review To jest strona autora diety. Kupujesz diete odchudzanie na zawolanie,a za doplata mozesz wziac jeszcze diete turbo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość medzia77-skończ już pisać te Napisano Czerwiec 18, 2011 bzdury :O Zaleconą masz? I nie dostałaś pisemnie diety tylko musiałaś sama znaleźć w necie?:O Jak widać nawet do nachalnego reklamowania potrzebny jest intelekt :O Mam nadzieję, że nikt Ci zaqto nie płaci, bo wyrzuca kasę w błoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medzia77 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 jestem ladna faceci sie ogladaja a teraz jeszcze bede laska! super ,ciesze sie a wy zamiast siedziec w necie to idzcie do ludzi zakomplekseini ludzie! nie pasi to sie nie wypowiadac ,ja tam wiem najlepije narazie wszystkim ! haha banda debili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfkljsfd Napisano Czerwiec 18, 2011 Moze na poczatek skorzystaj z wlasnej rady... debilko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach